Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: INTI vs NUTPA (1:3)

,,NUTPA'' pergalė svečiuose prieš ,,INTI''

,,NUTPA'' pergalė svečiuose prieš ,,INTI''

Kano technikos mokymo centro salėje, Gruodžio 8d., 18:00val. Susitiko "INTI" (šeimininkai) komanda ir "NUTPA" (svečiai). Po keturių setų kovos, pergalę šventė "NUTPA" komanda, rezultatu 1:3.


Pirmasis setas prasidėjo nestabiliai ir banguotai. Šiame žaidime pranašumą rodė ,,INTI‘‘ komados žaidėjai. Evaldas Jurgelevičius savo atakomis pelnė komandai daugiausia taškų, taip ,,tempdamas‘‘ savo komandą į priekį. Tuo tarpu, ,,NUTPA‘‘ žaidė ne ką blogiau ir bandė atsirevanšuoti priešininkams (rez. 4:5; 10:6; 10:11). Įpusėjus setui, žaidimas buvo dar aršesnis, abi komandos žaidė taškas į tašką. ,,NUTUPA‘‘ komandai trumpam pavyko įsiveržti į priekį, tačiau ne ilgam. ,,INTI‘‘ pasinaudojusi priešininkų komandos daromomis klaidomis aplenkė ,,NUTPA‘‘ ir susižėrė reikalingus taškus. Taip setą užbaigdama rezultatu 25:22 (1:0).


Antrasis kėlinys nuo pirmųjų minučių pasisuko kita linkme, svečiai pradėjo pirmauti (rez. 2:4). Tai pajutusi "INTI" komanda susikaupė ir bandė atsitiesti (rez. 6:11; 13:14). Priartėjus prie varžovų, komandoje atsirado įtampa. Nepermušti per tinklą kamuoliai virto varžovų taškais. O ,,NUTPA‘‘ komandos žaidėjas Nerijus Baltrukonis klastingais smūgiais ,,apšaudė‘‘ salės šeimininkus ir gerokai įsiveržė į priekį. Setas užbaigtas 18:25,(1:1).


Trečiame sete, komandos rungėsi dėl taškų (rez. 3:4; 5:6; 7:7). Įpusėjus žaidimui, šeimininkų komanda pradėjo daryti klaidas, tiek priėmimo metu, tiek gynyboje, kuo naudodamasi "NUTPA‘‘ skynėsi kelią pergalės link. Šį kartą ,,INTI‘‘ komandai nepavyko pasivyti priešininkų, tad pergalę leido džiaugtis svečiams 25:14 (1:2).


Ketvirtą setą užtikrintai pradėjo ,,NUTPA‘‘ komanda. Komanda servais iš eilės pelnė penkis taškus. ,,INTI‘‘ žaidėjams pavyko atsigriebti tris taškus, tačiau po to sėkmė apleido. Svečių komanda žerte žėrėsi taškus, taip gerokai atsiplėšdami nuo ,,INTI‘‘ (rez. 3:15). Pastaroji komanda taip lengvai neleido laimėti varžovams, surengė nemažai atakų ir sumažino skirtumą iki dvylikos taškų (rez. 12:24). Tačiau ,,NUTPA‘‘ komanda buvo per arti pergalės. Komanda svečiuose iškovojo pergalę – 15:25 (1:3).


,,NUTPA‘‘ komandos atstovas, komentavo: ,,Na ką, šiaip ne taip laimėjome. Nebuvo keletos mūsų žaidėjų, problemos su zonų atsirinkimu, bet viską mokam, sezono pradžia. Varžovai puikūs, vieną partiją išlošė, sveikinam.‘‘


,,INTI‘‘ kmandos kapitonas, Evaldas Juregelevičius teigė: ,,Pirmame sete parodėme, kad galime žaisti ir mes. Kiti setai ne kaip sekėsi, darėme per daug klaidų, kurių negalie sau leisti. Komandai vis dar trūksta susižaidimo ir patirties. Tikimės, išauš ir mums ta diena, kai iškovosim pergalę.‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 4041

Komentarai