Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA vs Tinklo inžinerija (3:1)

,,NUTPA“ namuose nugalėjo ,,Tinklo inžinerijos“ ekipą

,,NUTPA“ namuose nugalėjo ,,Tinklo inžinerijos“ ekipą

Lapkričio 10d. 18 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko ,,Žalių" D lygos varžybos. Aikštelėje susitiko šeimininkai ,,NUTPA" ir svečių teisėmis atvukusi ,,Tinklo inžinerija". Po įtemptos keturių setų kovos pergalę iškovojo ,,NUTPA" ekipa - 3:1.

Pirmojo seto pradžioje iš karto vyko nuožmi kova. Nebuvo galima nuspręsti kuri komanda taps lydere (10:10). Tačiau netrukus savo stipriąją pusę ėmė rodyti aikštelės šeimininkai (19:13). Tada ir pradėjo vykti įnirtingiausia seto kova. Aikštelės svečiai nieko nelaukdami spurtavo septynių taškų atkarpa ir pasivijo varžovus (20:20).Abi komandos kovojo dėl kiekvieno taško ir nei ,,NUTPA", nei ,,Tinklo inžinerija" nenorėjo nusileisti. Užsitęsęs setas pergale džiugino aikštelės šeimininkus - ,,NUTPA" ekipą - 29:27 (1:0).

Antrojo seto pradžia taip pat žadėjo nuožmią kovą. Komandos keitėsi rezultatyviomis atakas. Bet netrukus varžybų vairą į savo rankas perėmė ,,Tinklo inžinerijos" ekipa. Jie ėmė rodyti gražų komandinį žaidimą ir vis didinti savo taškų pranašumą. Aikštelės šeimininkams sekėsi kiek sunkiau. Setas baigėsi ,,Tinklo inžinerijos" naudai - 15:25 (1:1).

Trečiajame sete kartojosi prieš tai buvusių setų scenarijus. Ekipos žaidė taškas į tašką, kovojo dėl kiekvieno kamuolio. Iki pat seto pabaigos nebuvo aišku kam atiteks pergalė, dėl to kova buvo dar labiau intriguojanti. Apylygis rezultatas buvo iki pat 21 - ojo taško, bet tada aikštelės šeimininkai surimtėjo ir setą užbaigė savo pergale - 25:21 (2:1).

Ketvirtajame sete abiejų komandų jėgos buvo apylygės. Bet visgi, taškas po taško į priekį veržtis ėmė ,,NUTPA" ekipa (14:10). ,,Tinklo inžinerijos" ekipai sekėsi kiek sunkiau rengti atakas, jie darė daugiau klaidų nei varžovai. To naudodamiesi aikštelės šeimininkai nepaleido savo pranašumo. Ir tik setui baigiantis svečių ekipa atsitiesė ir išlygino rezultatą (25:25). Kiekvienas priimtas kamuolys ir rengiama ataka buvo labai svarbi abiems ekipoms, bet nugalėtojai gali būti tik vieni, o lemiamus taškus pelnė ,,NUTPA" ekipa - 28:26 (3:1).

Po rungtynių kalbintas ,,NUTPA" kapitonas Eugenijus Rimkevičius labai džiaugėsi pergale, taip pat sakė, jog komanda susikaupė, susitelkė ir pasistengė laimėti. O paklaustas, ką gali pasakyti apie varžovus, atsakė, kad nesitikėjo, jog jie bus tokie stiprūs.

Puslapis peržiūrėtas: 4375

Komentarai