Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: La Vita Volley vs Cukrainis (3:0)

Užtikrinta ,,La Vita Volley“ pergalė prieš ,,Cukrainį“

Užtikrinta ,,La Vita Volley“ pergalė prieš ,,Cukrainį“

 Lapkričio 22 dieną, 18:45 val. RIO sporto arenoje susitiko dailiosios lygos komandos: ,,La Vita Volley" (šeimininkės) ir ,,Cukrainis" (svečiai). Po neilgos kovos, užtikrinta pergalė atiteko į aikštelės šeimininkių rankas rezultatu - 3:0

Jau rungtynių pradžioje, nieko nelaukdama, ,,La Vita Volley" griebėsi iniciatyvos (rez. 7:5; 9:6), žaidėjos demonstravo gražų komandinį žaidimą ir vis didesne taškų persvara tolo į priekį nuo konkurenčių (rez. 18:12; 22:16). Tuo tarpu svečių komandai sekėsi žymiai sunkiau, rodės, kad merginos dar neįsivažiavo į ritmą, ir štai pirmojo seto pergalė atiteko jų varžovėms rezultatu - 25:17 (1:0).

Antrasis rungtynių kėlinys ir vėl prasidėjo stipria aikštelės šeimininkių ataka (rez. 5:2; 7:4; 11:6). ,,Cukrainio" žaidėjoms buvo sunku atremti priešininkių smūgius, neretai jų pastangos pasibaigdavo klaidomis. Komanda išnaudojo savo seto minutines pertraukėlės, atliko net 3 keitimus, tačiau seto pergalė vistiek atiteko ,,La Vita Volley" komandai. Rezultatas - 25:18 (2:0).

Trečiasis setas buvo lemiamas. Nors seto eigoje ,,Cukrainis" dar stengėsi stipriai neatsilikti ir prisivyti priešininkes (rez. 5:3; 10:8; 15:11), tačiau setui įpusėjus (rez. 15:14), šeimininkės driokstelėjo 10-ies taškų spurtu ir taip užtikrintai užbaigė savo kovą. Rungtynių rezultatas - 25:14 (3:0).
 

Po rungtynių ,,Cukrainis" komandos kapitonė L.Žlibinaitė komentavo: ,,Sunku ir ką pasakyt. Nežaidėm savo žaidimo, nebuvom kaip komanda."

,,La Vita Volley" atstovė R. Šišlienė komentavo: ,,Gal žaidimas ir nebuvo kokybiškas, bet pergalė visada yra pergalė. Nors dar nemažai savų klaidų, iš tikrųjų ir treniruočių pritrūko, ir sezono pradžia, komandai pasikeitimai - nauji žmonės, bet viskas dar priešaky."

Puslapis peržiūrėtas: 4171

Komentarai