Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Aidi Aidi vs Tinklo inžinerija (3:2)

,,Aidi Aidi“ namuose įveikė ,,Tinklo inžineriją

,,Aidi Aidi“ namuose įveikė ,,Tinklo inžineriją

Gruodžio 15d. 18 val. Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje įvyko ,,Žalių" D lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,Aidi Aidi" ekipa ir svečių teisėmis atvykusi ,,Tinklo inžinerija". Po Įtemptos ir permainingos penkių setų kovos pergale džiaugėsi ,,Aidi Aidi" žaidėjai - 3:2.

Pirmojo seto pradžia buvo palankesnė ,,Aidi Aidi" ekipai. Komanda jau nuo pirmųjų taškų rengė rezultatyvias atakas. Komandą į priekį vedė puolėjas Andrius Šimaitis, kuris surinko daugiausiai taškų, statė sienas. Šeimininkai iki seto pabaigos buvo pranašesi už savo varžovus, tačiau ,,Tinklo inžinerijos" ekipa suėmė save į rankas ir ties 20-u tašku išlygino rezultatą (20:20). Visgi, lemiamus taškus pelnė ,,Aidi Aidi" ekipa - 25:22 (1:0).

Anrajame sete iniciatyvos ėmėsi ,,Tinklo inžinerija" (3:6). Bet ,,Aidi Aidi" ekipa netrukus išlygino rezultatą (11:11). Tada prasidėjo kova taškas į tašką. Abi komandos ryžtingai kovojo dėl kiekvieno kamuolio ir nežadėjo pasiduoti. Iki seto pabaigos nebuvo aiškaus lyderio, tiek šeimininkai, tiek svečiai rezultatyviai atakavo (23:23), visgi, lemiamus taškus pelnė ,,Aidi Aidi" ekipa - 26:24 (2:0).

Trečiojo seto pradžioje savo žaidimo sąlygas diktavo šeimininkai. Įgavę nors ir nežymią persvarą jos laikėsi iki seto antrosios pusės. Tačiau svečiai taip pat rodė savo charakterį ir užsispyrusiai kovojo dėl kiekvieno kamuolio (16:16). ,,Tinklo inžinerija" dar labiau susikaupė ir išsiveržę į priekį setą užbaigė savo pergale - 23:25 (2:1).

Po trečiojo seto pergalės, į aikštelę ,,Tinklo inžinerijos" ekipa grįžo dar labiau susikaupusi. Komanda nuo seto pradžios ėmė rengti rezultatyvias atakas, prie kurių ypač prisidėjo puolėjai Edvardas Žitmariovas ir Tadas Fedaravičius. Žinoma, ,,Aidi Aidi" ekipa taip pat nesėdėjo rankų sudėjusi, tačiau jiems pritrūko palankių atakų. Na, o svečiai iki seto pabaigos nepaleidę savo pranašumo jį ir užbaigė savo pergale - 19:25 (2:2).

Penktasis setas buvo atkakliausias. Abi komandos neketino pasiduoti. Vyko žaidimas taškas į tašką, o ekipos rodė ką sugeba geriausiai. Iki pačios seto pabaigos nebuvo galima nuspėti kam atiteks rungtynių pergalė, tačiau puskutinius taškus pelnė ,,Aidi Aidi" ekipa. Jie ir džaiugėsi mačo pergale - 15:12 (3:2).

Po rungynių ,,Aidi Aidi" komandos narė Agnė Talalaitė komentavo: ,,Labai džaiugiamės pergale. Varžovai žiauriai geri, labai susikaupę, labai džiugu, kad nepasidavė, nors laiminėjom 2:0, bet jie susikaupė, laimėjo 3-ą, 4-ą setus, o mes atsipalaidavom, bet vėliau išsivedėm discipliną, ramiai žaidėm ir laimėjom." Na, o ,,Tinklo inžinerijos" žaidėjas Donatas Rupeika teigė: ,,Svarbiausiu momentu suklydom, turėjom šansą išplėšt pergalę, bet šiandien to mes nepadarėm. "

Puslapis peržiūrėtas: 3928

Komentarai