Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Marito vs Alytaus „Dzūkija“ (3:0)

,,Marito“ pergalė prieš Alytaus ,,Dzūkijos“ komandą

,,Marito“ pergalė prieš Alytaus ,,Dzūkijos“ komandą

Lapkričio 23 d. 18:30 val. S. Lozoraičio pagrindinės mokyklos sporto salėje įvyko vyrų A lygos rungtynės. Salėje susitiko ,,Marito‘‘ ekipa ir Alytaus ,,Dzūkijos‘‘ komanda. Po trumpos trijų setų kovos užtikrintai pergalę šventė ,,Marito‘‘, nugalėjusi svečius iš Alytaus rezultatu 3:0.


Pirmajame sete į priekį veržėsi ,,Marito‘‘ ekipa (16:9). Įpusėjus setui Alytaus ,,Dzūkija‘‘ bandė atsitiesti ir su varžovais žaidė taškas po taško (10:17; 11:18). Vis dėl to, jiems nepavyko pasivyti priešininkų ir pirmąjį setą laimėjo ,,Marito‘‘ komanda – 25:20.


Antrajame sete ir toliau šeimininkai rodė savo pranašumą rinkdami ištisas taškų eiles (13:6; 19:7) prieš Alytaus ,,Dzūkijos‘‘ komandą. ,,Marito‘‘ komandai daugiausia taškų šiame žaidime pelnė L. Petravičius bei P. Valaitis. ,,Dzūkija‘‘ priešininkų komandos klaidas vertė taškais. Tačiau patys nemažai darydami jų nusileido varžovams ir setą užbaigė ,,Marito‘‘ rezultatu - 25:12 (2:0).


Trečiajame sete Alytaus ,,Dzūkija‘‘ kovojo ryžtingiau, bet nepakankamai. Pergalę atidavė ,,Marito‘‘ ekipai 25:16. Žaidimas baigėsi šeimininkų pergale – 3:0.


,,Marito‘‘ komandos treneris Voldemaras Lauraitis komentavo: ,,Gerai, kad dalyvauja tokia komanda iš Alytaus, kuri buvo anksčiau išėjusi ir vėl sugrįžo. Malonu su jais žaisti iš naujo. Jų komanda nėra silpna, į ketvertą gali pretenduoti. O mūsų žaidimas šį kartą buvo toks labai paprastas.‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 4396

Komentarai