Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Sporto fėja (3:1)

,,Vitamedos" pergalė prieš ,,Sporto Fėją"

,,Vitamedos" pergalė prieš ,,Sporto Fėją"

 Gegužės 29 d. 20:00 val. Kauno technikos profesinio rengimo centre susitiko ,,Sportturas 6x6" komandos: ,,Vitameda" (šeimininkai) ir ,,Sporto Fėja" (svečiai). Po įnirtingos kovos pergalę išplėšė ,,Vitamedos" komanda, rezultatu - 3:1.

Rungtynių pradžioje komandų jėgos buvo apylygės (rez. 3:3; 6:7; 14:13; 17:17) ir nebuvo aišku, kuri komanda šiandieną griebiasi iniciatyvos. Taip tęsėsi iki pat 17-ojo kėlinio taško, kol ,,Vitameda" nedriokstelėjo 5 taškų spurto, taip įgydama svarią persvarą (rez. 21:17). Lemiamus taškus komanda susirinko be vargo ir setą užbaigė sėkmingai, rezultatu - 25:20 (1:0).

Antroji rungtynių dalis buvo visiškai nepanasi į pirmają. Jau nuo kėlinio pradžios į priekį vis energingiau veržėsi entuziaztingoji ,,Sporto Fėjos" komanda (rez. 4:6; 7:11; 11:19). Šįkart ,,Vitameda" darė per daug klaidų, kurios ir lėmė kėlinio rezultatą. Po minutinės pertraukėlės šeimininkų komandą į aikštelę išleido G.Lekavičių, bet šio seto sėkmingai užbaigti nepavyko, rezultatas triuškinantis - 13:25 (1:1).

Trečiasis setas ir vėl buvo permainingas. ,,Vitamedos" kėlėjas G.Lekavičius atliko daug rezultatyvių perdavimų, o jo komandos draugai vertė juos lengvais taškais. Komanda vengė klaidų ir tai daryti jiems sekėsi puikiai (rez. 6:1; 9:3). Tuo tarpu ,,Sporto Fėja" irgi stengėsi neatsilikti, bet daug atremtų kamuolių nueidavo į aikštelės užribį (rez. 10:7; 12:10). Seto pabaiga ir vėl palanki ,,Vitamedai" - 25:14 (2:1).

Ketvirtasis setas buvo lemiamas. Šįkart ir vėl ,,Vitameda" sparčiais žingsniais veržėsi pirmyn (rez. 5:1; 10:5; 17:10). Daugiausia taškų šiame kėlinyje pelnė komandos kapitonas - Darius Baltrušaitis. ,,Sporto Fėja" taip pat demonstravo gražų žaidimą, bet daugiau jėgos šįvakar turėjo ,,Vitamedos" žaidėjai. Seto pabaiga užtikrinta - 25:15 (3:1).

Po rungtynių nugalėtojų komandos kapitonas D.Baltrušaitis, paklaustas kodėl vieną seta "atidavė" priešininkams komentavo: ,,Patys prisidirbom. Ne jie buvo labai geri, bet mes buvom labai blogi savo klaidom. Tiesiog gal atsipalaidavom biškį per anksti ir patikėjom pergale. Bet paskui susikaupėm ir tuo pačiu atsakėm gera gynyba."

Puslapis peržiūrėtas: 6345

Komentarai