Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs KSM Startas ‒ RIO Arena (0:3)

,,KTU'' nepasipriešino ,,KSM Starto ‒ RIO Arenos'' eikipai

,,KTU'' nepasipriešino ,,KSM Starto ‒ RIO Arenos'' eikipai

Vasario 5d. 20:30 val. Kauno technologijos universiteto statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje įvyko aukščiausios A lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai "KTU" ir svečių teisėmis atvykusi ,,KSM Startas - RIO Arena’’. Po trumpų, bet įtemptų varžybų, pranašumą prieš varžovus pavyko įrodyti ,,KSM Startui – RIO Arenai‘‘ , rezultatu 0:3.


Pirmasis kėlinys nuo pirmųjų minučių buvo kupinas įtampos. Komandos iki pat seto vidurio aršiai kovojo dėl kiekvieno taško (rez: 2:3; 6:7; 11:13; 15:15). Žaidimui įpusėjus ,,KSM Startas – RIO Arena‘‘ ėmė naudotis ,,KTU‘‘ daromomis klaidomis ir taip veržėsi į priekį. Atsiplėšė nuo varžovų nedideliu skirtumu (16:19), tačiau tai ,,KTU‘‘ šiek tiek išbalansavo. Šeimininkai pastebėję, kad laikas vis senka, o susikoncentruoti nebepavyksta, darė pertraukėles. Tačiau ir šios nepadėjo pelnyti norimo rezultato. Svečiai užbaigė pirmąjį setą – 19:25, (0:1).


Antrasis setas prasidėjo kaip ir pirmasis. Tiek ,,KTU‘‘, tiek ,,KSM Startas – RIO Arena‘‘ nepasidavė viena kitai ir žaidė dar intensyviau iki paskutiniųjų kėlinio minučių. Šeimininkai iš visų jėgų stengėsi ‘‘traukti‘‘ kamuolį. Šarūnas Bartkus patogiai keldamas kamuolius Tomui Vyšniauskui rezultatyviomis atakomis pasivijo ir šiek tiek atsiplėšę nuo svečių komandos (rez.: 9:12; 14:12). Abi ekipos naudojosi pertraukomis ir svarstė taktikas, kadangi aikštelėje susitiko tvirtos komandos. Visgi, žaidimui pasiekus aukščiausią įtampos tašką (23:22), kuomet ,,KTU‘‘ pergalė buvo jau ranka pasiekiama, grubios klaidos šeimininkams neleido pelnyti daugiau taškų. ,,KSM Starto – RIO Arenos‘‘ žaidėjas Kastytis Šumskis žaidimą užbaigė klastingu pergalingu smūgių. Kėlinio rezultatas 23:25, (0:2).


Trečiame kėlinyje, kaip ir pastaruosiuose virė kova. Visgi, nors ir nedideliu taškų skirtumu, bet visame žaidime nuolat pranašumą demonstravo ,,KSM Startas – RIO Arenos‘‘ žaidėjai. Karštligišką norą laimėti prieš ,,KTU‘‘ savo veiksmu įrodė Algirdas Naučius, kurio servas, nuo smūgio perėjo net kiaurai tinklą. Šeimininkams nepavyko sustabdyti "KSM Starto - RIO Arenos" ekipos proveržio ir demaskuoti klastingų jų smūgių. Galiausiai, ,,KTU‘‘ turėjo pripažinti svečių komandos pergalę šio vakaro rungtynėse. Varžybos baigėsi rezultatu 20:25, (0:3).


Po rungtynių, kalbintas komandos nugalėtojos ,,KSM Starto – RIO Arenos‘‘ kapitonas Patrikas Stankevičius, komentavo: ,,Po ilgo laiko pirmą kartą susirinkome visi, pasistiprinome ir šį kartą laimėjome. Tiesiog varžovai darė daugiau klaidų nei mes. Mūsų stiprioji pusė buvo padavimai ir priėmimai. Nors ir darėme šiek tiek klaidų, vis tiek reziumė, žaidėme šiandien geriau.‘‘


Apie šias rungtynes ,,KTU‘‘ komandos kapitonas, Tomas Vyšniauskas atsiliepė: ,, Sveikinu svečius su pelnyta pergale - pilna sudėtimi šiai dienai jie lenkia mus duomenimis, treniruotumu ir, bent jau dauguma, patirtimi. Mums labai trūko vieno lyderių Mariaus Striogos, todėl sąstatas buvo visiška improvizacija, manau pasipriešinom pagal galimybes. Lauksime kito susitikimo...‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 4623

Komentarai