Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vivacolor vs Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ (3:0)

,,Vivacolor" - C lygos nugalėtojai

,,Vivacolor" - C lygos nugalėtojai

 

Š. m. gegužės 10 d. 20:00 val. Kauno technikos profesinio rengimo centre susitiko C lygos komandos ,,Vivacolor" (šeimininkai) ir Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" (svečiai), kovoje dėl pirmos, antros vietos. Po trumpos ir aiškios kovos auksas atiteko ,,Vivacolor" komandai užtikrintu rezultatu - 3:0.

Pirmajame sete komandos dalijosi jėgomis. Rodės, tai viena, tai kita komanda bando ,,imti jautį už ragų", tačiau nesėkmingai (rez. 2:5; 7:9; 10:12; 15:15). Ir taip tęsėsi iki pat seto pabaigos, kol galop lemiamus taškus pagriebė ,,Vivacolor" komanda. Seto pabaiga - 27:25 (1:0).

Antrajame sete ,,Vivacolor" komanda ryžtingai pirmavo (rez. 4:1; 12:5; 17:13), kai tuo tarpu ,,Jotvingio" komanda seto viduryje neteko vieno iš lyderių - J.Bieliausko, dėl patirto sumušimo. Taigi, ,,Vivacolor" užbaigė kėlinį be jokių kliūčių, rezultatu - 25:17 (2:0).

Trečiasis rungtynių kėlinys buvo nenuspėjamas. Į aikštelę sugrįžo J.Bieliauskas, tad prieš ,,Jotvingio" komandą dar reikėjo paplušėti (rez. 5:3; 7:7; 9:13; 13:17). Bet ,,Vivacolor" šįvakar visa galva buvo didesni už priešininką ir, regis, patirtis šį vakarą nugalėjo. Seto baigtis - 25:22 (3:0).

Po rungtynių Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" komandos kapitonas E.Norkus komentavo: ,,Pritrūko energijos, vis dėlto jau nežaista labai ilgai... Bet kažkas turėjo likti antras, kitais metais, galbūt, būsime stipresni!"

Nugalėtojų komandos kapitonas D.Baltrušaitis komentavo: ,,Esame labai patenkinti, viskas ėjo pagal mūsų mažą planelį, kad paduoti visus servus, nors tas gal ne visiškai pavyko, o tada apsiginti ir su gera energija užpulti. Čia buvo mūsų kozeris, labai gera energija šiandien! Ypač trečio seto pabaigoj."

Puslapis peržiūrėtas: 5879

Komentarai