Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas ‒ Tinklo draugai vs LSU (2:3)

,,LSU“ merginos svečiuose nugalėjo ,,KSM Startas ‒ Tinklo draugai“ ekipą

,,LSU“ merginos svečiuose nugalėjo ,,KSM Startas ‒ Tinklo draugai“ ekipą

Gruodžio 13d. 18 val. V. Kuprevičiaus progimnazijos sporto salėje įvyko Dailiosios lygos rungtynės. Jėgas surėmė  aikštelės šeimininkės ,,KSM Startas - Tinklo draugai" ir svečių teisėmis atvykusios ,,LSU" merginos. Po permainingos kovos pergalę iškovojo ,,LSU" ekipa - 2:3.

Pirmasis setas prasidėjo ,,LSU" merginų taškais ir taikliais padavimais (5:9). Tačiau aikštelės šeimininkės nieko nelaukdamos lygino rezultatą ir išsiveržė į priekį ( 11:9). Merginos kovojo dėl kiekvieno taško ir lygino rezultatą (17:17). Iki seto pabaigos nebuvo aiškių lyderiu, abi komandos darė nemažą skaičių klaidų, bet ir toliau atkakliai kovojo. Visgi paskutinius ir lemiamus taškus pelnė labiau susikaupusios ir susižaidusios aikštelės šeimininkės ,,KSM Startas - Tinklo draugai" merginos - 25:22 (1:0).

Antrasis setas taip pat prasidėjo ,,LSU" komandos pranašumu (1:7). Bet vėl gi, ,,KSM Starttas - Tinklo draugai" merginos nesėdėjo rankų sudėjusios ir rengdamos rezultatyvias atakas pasivijo priešininkes. Vyko nuožmi kova. Ir tik seto pabaigoje, kai ,,LSU" merginos turėjo nežymią persvarą ( 17:20), ėmė daryti klaidas, o tuo pasinaudojusios aikštelės šeimininkės išsiveržė į priekį ir nugalėjo setą - 25:21 (2:0).

Po dviejų setų pralaimėjimų, ,,LSU" ekipa į aikštelę grįžo susikaupusi ir ryžtingai nusiteikusi. Viešnios nenorėjo šiandienos kovos užbaigti trimis setais. Todėl trečiajį setą pradėjo rezultatyviomis atakomis. Merginos savo komandiniu žaidimu ėmė rinkti taškus, kai tuo tarpu ,,KSM Startas - Tinklo draugai" ekipai sekėsi sunkiau atremti varžovių atakas ir rengti savąsias. ,,LSU" merginos savo pranašumo nepaleido iki pat seto pabaigos, eisuodamos bei statydamos sienas prešininkėms setą užbaigė savo pergale - 12:25 (2:1).

Ketvirtajame sete kartojosi prieš tai buvusio seto scenarijus. Nuo pat pradžių iniciatyvos ėmėsi ,,LSU" merginos. Jos ir toliau rodydamos savo komandinį žaidimą didino savo pranašumą ir nepaliko varžovėms jokio šanso jas pasivyti. Žinoma, ,,KSM Startas - Tinklo draugai" merginos pasiaukojančiai kovojo dėl kiekvieno taško ir kiek įmanydamos stengėsi pelnyti taškus bei mažinti skirtumą, tačiau labiau užsispyrusios buvo ,,LSU" merginos - 14:25 (2:2).

Penktojo seto pradžia buvo apylygė. Tačiau po truputį į priekį ėmė veržtis ,,LSU" ekipa (4:8). Merginos nepaleido pranašumo iki seto pabaigos ir kaip rezultatas buvo 7:14, ,,KSM Startas -  Tinklo draugai" ekipa pelnė taškus ir sumažino skirtumą, tačiau merginoms pritrūko laiko. ,,LSU" pelnė paskutinį tašką ir džiaugėsi nelengvai iškovota rungtynių pergale - 11:15 (2:3).

Po rungtynių ,,LSU" komandos žaidėja Ugnė Mingilaitė komentavo: ,,Labai nesuradom savo žaidimo šiandien, lanai nesisekė tiek priiminėjant kamuolius, tiek puolime. Labai džiaugiuos, kad paskui komanda suėmė save į rankas ir sužaidėm žaidimą tada kada reikėjo. Šaunuolės preišininkės, nors jos ir jaunos, neturi tiek patirties kiek mes, bet labai puikiai sužaidė. O mes šiandien labai džiaugiamės pergale." Na, o ,,KSM Startas - Tinklo draugai" ekipos trenerė Edita Simonavičienė kalbėjo: ,,Iš tikrųjų šiandien žaidė traumuoti žmonės, labai daug sergančių su temperatūrom. Pirmosiuose setuose studentės nežaidė žiauriai, tai taip mums ir pasisekė, o paskui priešininkės pradėjo žaisti ir mes darėm daug savų klaidų."

Puslapis peržiūrėtas: 3754

Komentarai