Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: BOOOM! vs INTI (3:2)

,,BOOOM“ namuose nugalėjo ,,INTI“ ekipą

,,BOOOM“ namuose nugalėjo ,,INTI“ ekipą

Lapkričio 12d. 17:30 val., Aleksandro Stulginsio universitete įvyko ,,Žalių" D lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,BOOOM" ekipa (šeimininkai) ir ,,INTI" (svečiai). Po permainingos penkių setų kovos nugalėjo ,,BOOOM" ekipa rezultatu - 3:2.

Pirmasis setas prasidėjo triuškinančiai, ,,INTI" ekipa iš karto ėmė atakuoti ,,BOOOM" ekipą (1:10). Šeimininkai suėmė save į rankas ir taip pat ėmė pelnyti taškus, tačiau svečiai nepaleido savo pranašumo ir toliau ėjo priekyje. Jie viso seto metu išlaikė sukauptą taškų bagažą ir neleido varžovams jų pasivyti. Seto baigtis - 17:25 (0:1).

Antrasis setas buvo negailestingas ,,INTI" ekipai. Jiems buvo sunku rengti rezultatyvias atakas, tuo naudodamiesi ,,BOOOM" komanda rinko taškus ir ėjo seto pergalės link. Svečiai darė daug klaidų, todėl ir nesugebėjo atsitiesti. Setas baigėsi penkiolikos taškų persvara, pergale džiaugėsi ,,BOOOM" ekipa - 25:10 (1:1).

Trečiasis setas vėl buvo palankesnis ,,BOOOM" ekipai. ,,INTI" nuo pat seto pradžios darė daug klaidų, kas tapo pranašumu šeimininkams. Abiejoms ekipoms sunkiai sekėsi surengti rezultatyvias atakas, tačiau jos nepasidavė ir kovojo dėl kiekvieno kamuolio. Įpusėjus setui svečiai atsitiesė, spurtavo aštuonių taškų atkarpa (15:17). Šeimininkai atsakė tuo pačiu ir iškovojo seto pergalę - 25:21 (2:1).

Ketvirtajme sete ryžtingiau nusiteikusi buvo ,,INTI" ekipa. Komanda nuo seto pradžios ėmė rengti rezultatyvias atakas, prie kurių ypač prisidėjo kėlėja Simona Trijonytė ir puolėjas Evaldas Jurgelevičius, kuris patogiai keltus kamuolius versdavo taškais. ,,BOOOM" ekipai sunkiau sekėsi susitvarkyti su gynyba, jiems nepavyko atsitiesti ir sumažinti skirtumą. Setas baigėsi ,,INTI" pranašumu - 12:25 (2:2).

Penktojo seto metu vyko kova taškas į tašką. Abi komandos buvo nusiteikusios ryžtingai ir nežadėjo lengvai nusileisti. Nebuvo galima nuspėti kam atiteks pergalė, tačiau lemiamus taškus pelnė ,,BOOOM" ekipa ir džiaugėsi namuose iškovota pergale - 15:12 (3:2).

Po rungtynių ,,BOOOM" ekipos nariai džiaugėsi pergale, sakė, kad jie susikaupė, suėmė save į rankas, dėl to ir iškovojo pergalę.

Puslapis peržiūrėtas: 3997

Komentarai