Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: RIO Arena vs Marito (3:2)

Atkaklioje kovoje „RIO Arena“ namuose palaužė „Marito“ ekipą

Atkaklioje kovoje „RIO Arena“ namuose palaužė „Marito“ ekipą

 Sausio 9 d., 18:30 val., RIO Arenos sporto salėje įspūdinga ir atkakli kova vyko „A" lygos rungtynėse. Čia tik po itin atkaklios ir įtemptos kovos, rezultatu 3:2 (18:25; 25:17; 25:14; 24:26; 15:6) „RIO Arenos“ ekipa įveikė turnyro lentelėje lyderiaujančią „Marito“ komandą.

Pirmojo seto pradžia buvo pakankamai rami, abi komandos žaidė taškas į tašką. Užmigdę savo varžovus ir pasiekę rezultą 10:8, „Marito“ pademonstravo nepriekaištingą žaidimą ir seto atkarpą laimėję rezultatu 11:4 pakeitė rezultatą į 14:19. Nors „RIO Arenos“ ekipa dar pelnė kelis taškus, vis tik pirmąjį setą nugalėjo svečių komanda, rezultatu 18:25 (0:1).

Panaši buvo ir antrojo seto pradžia. Abi komandos žaidė apylygiai, neišsiskiriant ir nenutolstant viena nuo kitos, tik čia prie rezultato 15:14 vadeles į savo rankas paėmė „RIO Arenos“ ekipa, kuri greitai pakeitė rezultatą į 21:15 savo naudai. Nors seto pabaigoje kova įjosi taškas į tašką, šeimininkų ekipos žaidėjai varžovų neprisileido arčiau ir setą nugalėjo rezultatu 25:17 (1:1).

Trečiąjį setą "Marito" ekipos tinklininkai tarsi padovanojo svečiams. Jau nuo pat pradžių pasipylė begalė klaidų, kuriomis naudodamiesi šeimininkai vis tolo nuo savo varžovų, pelnydami lengvus taškus. Niekaip nesusitvarkę su savo daromomis klaidomis, svečiai turėjo pripažinti "RIO Arenos" pranašumą trečiąjame sete, rezultatu - 25:14 (2:1).

Situacija ketvirtajame sete pasikeitė. Neturėdami kur trauktis, svečių ekipos žaidėjai kilo naujam šturmui. Kovodami dėl kiekvieno kamuolio, žaisdami fantastiškai tiek puolime, tiek gynyboje, savo užsidegimu ir pastangomis "Marito" ekipos tinklininkai sugebėjo ištraukti ketvirtąjį ir išlyginti setų rezultatą. "RIO Arenos" ekipa ketvirtąjame sete turėjo pripažinti svečių pranašumą, rezultatu - 24:26 (2:2).

Prasidėjus penktąjam setui, "Marito" ekipa tiesiog padovanojo pergalę šeimininkams (7:1). Galbūt pavargę ir atidavę visas jėgas ketvirtąjame sete, svečiai nesugebėjo net priartėti prie "RIO Arenos" ekipos ir turėjo pripažinti šios dienos jų pergalę. Penktasis setas baigėsi šeimininkų pergale, rezultatu - 15:6 (3:2).

Po rungtynių kalbintas "RIO Arenos" ekipos treneris A. Volobujevas, sakė: "Varžovai mažai treiruojasi, o mūsų nepilnas sastatas. Turime daug traumuotų. Žinoma, salė nėra patogi dėl padavimų. Rungtynės buvo šiaip sau".

Puslapis peržiūrėtas: 3848

Komentarai