Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Marito vs KTU (3:0)

"Marito" be vargo įveikė "KTU" ir keliauja į "A" lygos Didįjį finalą

"Marito" be vargo įveikė "KTU" ir keliauja į "A" lygos Didįjį finalą

 Balandžio 25d. 19:30val., S.Lozoraičio vidurinės mokyklos sporto salėje įvyko "A" lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai - "Marito" ekipa ir svečių teisėmis pasirodę "KTU" tinklininkai. Po trumpos trijų setų kovos pergalę šventė šeimininkų ekipa, rezultatu - 3:0, kuri užtikrintai užbaigė pusfinalių rungtynes ir žengia į Didįjį finalą, kur susitiks su "LSU" - "Tinklo draugų" rungtynių nugalėtojais.

Pirmąjį setą "Marito" ekipa pradėjo užtikrintai (17:7). "KTU" ekipai mažai padėjo tiek vienas kito drąsinimai susiimti, tiek pastangos priimant kamuolius ar stengiantis suorganizuoti atakas (21:9). Setui artėjant į pabaigą svečiai, rodos, pradėjo bandyti įvariausias taktikas, tačiau jos nepadėjo –  atkarpą 4:3 "Marito" ekipos tinklininkai" užtikrintai baigė setą. Rezultatas – 25:12 (1:0).

Antrojo seto pradžia buvo apylygė (6:5; 8:6), tačiau šeimininkai jau netrukus spurtavo 8 taškais ir vėl įsiveržė į priekį (16:6). "Marito" komandai labai padėjo M.Mikalausko buvimas aikštelėje, kadangi pastarasis žaidimo metu ne tik rengė sėkmingas atakas, tačiau šiose rungtynėse atliko net 9 rezultatyvius padavimus. "KTU" ekipa daug klydo ir niekaip nerado jėgų susikaupti ir bent pabandyti atremti varžovų atakų, mat pastarieji tiesiog smaginosi būdami aikštelėje. Svečiai turėjo pripažinti šeimininkų pergalę ir antrajame sete, triuškinančiu rezultatu - 25:11 (2:0).

Trečiajame sete "Marito" ekipa žengė į aikštelę kaip liūtai ir jau nuo pat pirmųjų taškų vėl rodė kas yra aikštelės šeimininkai ir "A" lygos favoritai (8:2). Šeimininkai buvo nesustabdomi ties padavimo riba, nes visa komanda, per šias rungtynes, atliko net 21 ace'ą. Šeimininkai žaidė komandinį žaidimą, stengėsi dėl kiekvieno kamuolio, o "KTU" niekaip nesugebėjo tam pasipriešinti. Svečiams taip ir nepavyko net pasivyti šeimininkų ir jie turėjo pripažinti "Marito" ekipos pergalę šios dienos rungtynėse, kurie toliau tęs kovą Didžiajame finale, dėl čempionų titulo. Seto baigtis - 25:12 (3:0).

Po rungtynių kalbintas "Marito" ekipos kapitonas G.Gylys, sakė: "Ištikrųjų senai žaidėme, pasiilgom žaidimo. Susirinkom visi, jautėsi noras žaisti ir ištikrųjų jautėsi "KTU" noras pasiduoti. Gaila, kad finale susitiksim ne su "Mintonet" ekipa".

 

Puslapis peržiūrėtas: 6183

Komentarai