Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs KSM „Startas“ ‒ Tinklo draugai (3:1)

,,LSMU“ namuose iškovojo pergalę prieš ,,KSM Startas“

,,LSMU“ namuose iškovojo pergalę prieš ,,KSM Startas“

 Gruodžio 7d. 20:30 val. LSMU VA sporto rūmų salėje susitiko B lygos komandos: ,,LSMU" (šeimininkai) ir ,,KSM Startas" (svečiai). Po įnirtingos kovos pergalė pasiliko namuose, rezultatu - 3:1.

Pirmasis setas buvo triuškinantis. Jau nuo pat pirmųjų taškų svečių komanda griebėsi iniciatyvos ir tiesiog užspaudė į kampą savo priešininkus (rez. 5:5; 6:9; 10:18). ,,LSMU" komandai atsitiesti jau beveik nebuvo įmanoma (rez. 13:20), tad kėlinio pabaiga užtikrinta - 13:25 (0:1).

Antrajame sete viskas tiesiog apsivertė. Dar pirmą kėlinį lengva ranka atidavusi ,,LSMU" komanda sparčiais žingsniais judėjo tolyn (rez. 5:5; 10:8; 14:9). Tuo tarpu svečių ekipai sekėsi kiek sudėtingiau - komandai nepadėjo net atlikti keitimai. Seto pabaiga - 25:15 (1:1).

Trečioji rungtynių dalis buvo panaši į antrąją. ,,LSMU" vis dar vairavo žaidimo vairą ir neleido priešininkams net pagalvoti apie išlygintą rezultatą (rez. 4:1; 10:6; 16:13). Seto pabaigoje komanda spurtavo 6t. atkarpa ir setą užbaigė užtikrintai - 25:17 (2:1).

Paskutinysis rungtynių setas buvo intriguojantis. Dar pradžioje turėję nemenką pranašumą ,,LSMU" žaidėjai prarado (rez. 9:4; 12:12) ir leidosi priešininkų pavejami (rez. 18:18; 21:21). Bet laiku išnaudota minutinė pertraukėlė ir stiprus nusiteikimas sustatė viską į savo vietas. Seto pabaiga - 25:22 (3:1).

Po rungtynių ,,KSM Startas" komandos trenerė R. Skorupskienė komentavo: ,,Antram sete labai daug nepriėmėm kamuolių ir, galbūt, vaikinai išlošę pirmą setą atsipalaidavo. Labai daug ne savo klaidų, momentais labai didelė betvarkė aikštelėje, drausmės trūksta vaikams."

Nugalėtojų komandos treneris P. Mockus kometavo: ,,Nesam pakankamai gerai susižaidė, trūksta tų susitikimų, treniruočių pačių, bet žaidėjai vistiek sugebėjo realizuot save ir savo rezultatą pasiekė."

Puslapis peržiūrėtas: 3965

Komentarai