Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Pervesk.lt vs INTI (2:3)

,,INTI“ įveikė ,,Pervesk.lt“ ekipą

,,INTI“ įveikė ,,Pervesk.lt“ ekipą

Gruodžio 15d. 19:30 val. Kauno profesinio mokymo centre įvyko ,,Žalių" D lygos rungtynės. Susitiko aikštelės šeimininkai ,,Pervesk.lt " ekipa ir svečių teisėmis atvykusi ,,INTI" komanda. Po įnirtingos penkių setų kovos, pergale džiaugėsi ,,INTI" komanda - 2:3.

Pirmojo seto pradžioje savo jėgą rodė ,,INTI" ekipa (4:10). Bet tai truko neilgai, nes ,,Pervesk.lt" komanda ėmė rodyti komandinį žaidimą ir išlygino rezultatą (11:11). Iki seto pabaigos vyko apylygis žaidimas, bet ,,Pervesk.lt" ekipa, padedama Rolando Jankausko ir Rolando Meškausko pelnė lemiamus taškus ir iškovojo pirmojo seto pergalę - 25:22 (1:0).

Anrajame sete stiprensė buvo ,,INTI" ekipa. Ji, vedama Evaldo Jurgelevičiaus ir Egidijaus Dambrausko ėjo priekyje ir neleido varžovams jų pasivyti. Tuo tarpu ,,Pervesk.lt" komandai sekėsi sunkiau atremti priešininkų atakas ir rengi savąsias. ,,INTI" komada iki pačios seto pabaigos nepaleido pranašumo ir džaiugėsi seto pergale - 22:25 (1:1).

Trečiajame sete vėl geriau sekėsi ,,INTI" ekipai. Svečiai buvo dar ryžingiau nusiteikę nei prieš tai. Šio seto metu jie rodė daugiau komandinio žaidimo ir palankiai atakuodami varžovus paliko užnugaryje. ,,Pervesk.lt" komandai sekėsi sunkiau susitvarkyti tiek su gynyba, tiek puolimu. Na, o svečiai susikrovę nemenką taškų persvarą, jos nepaleido iki seto pabaigos - 14:25 (1:2).

Ketvirtojo seto pradžioje savimi labiau pasitikėjo ,,INTI" ekipa (8:5). Tačiau, ,,Pervesk.lt" nenorėjo žaidimo užbaigti keturiais setais, jie buvo pasiryžę kovoti iki galo. Abi komandos ryžtigai kovojo dėl kiekvieno kamuolio ir iki seto pabaigos vyko apylygė kova (18:20). Ir nors šiek tiek priekyje buvo svečiai, šeimininkai nenusiminė - jie spurtavo septynių taškų atkarpa ir išlygino rungtynių rezultatą - 25:20 (2:2).

Paskutiniajame sete labiau užsisyrusiai žaidė ,,INTI" komanda (1:6). Jie nuo seto pradžios išsiveržę  priekį nepaleido pranašumo. ,,Pervesk.lt" nepavyko pasivyti varžovų ir išlyginti rezultato. Todėl mačo pergale šiandien džaiugėsi ,,INTI" ekipa - 10:15 (2:3).

,,INTI" kapitonas Evaldas Jurgelevičius komentavo: ,,Palyginus žaidėm labai blogai, bet aišku pasisekė ir laimėjom, bet neturėjo būt penkių setų, tikėjomės geresnės kovos. Smagu, kad varžovai kovojo, nenuleido rankų po pirmo seto. Na o mes, tikėkimės, kad antrą ratą pradėsim geriau."

Puslapis peržiūrėtas: 3883

Komentarai