Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs LSU (0:3)

Užtikrinta pergalė ,,LSU" svečiuose prieš ,,KTU"

Užtikrinta pergalė ,,LSU" svečiuose prieš ,,KTU"

 Š. m. kovo 2 dieną 20:30 val. KTU statybos ir architektūros sporto salėje vyko A lygo rungtynės, kuriose ,,KTU" (aikštelės šeimininkai) pasitiko ,,LSU" (aikštelės svečius). Po neilgai trukusios kovos pergalė atiteko svečių komandos naudai, rezultatu - 0:3.

Jau nuo pat pirmųjų rungtynių taškų ,,LSU" laikė žaidimo vairą savo rankose. Komanda pirmavo vos ne dviguba taškų persvara (rez. 2:6; 5:9; 9:15). Tuo tarpu ,,KTU" ekipos žaidėjams sunkiai sekėsi atremti priešininkų stiprius smūgius bei statomus ,,blokus". Visgi, kad ir kokie stiprūs buvo ,,LSU" žaidėjų smūgiai, kartais jie nueidavo į aikštelės užribį, tad komandai kišo koją aikštelėje daromos klaidos. Tačiau seto pabaiga jiems buvo sėkminga - 21:25 (0:1).

Antrasis rugtynių kelinukas iš pradžių buvo nenuspėjamas, nes abi komandos neatsilikdavo viena nuo kitos didesne nei 2 t. persvara. Bet palaipsniui ,,LSU" į priekį vežėsi vis sparčiau. Komandos kėlėjas O.Vaškevičius kėlė daug preciziškų kamuolių virš tinklo, o komandos draugas M.Grinevičius pelnė nemažai taškų. Su kaupu energijos ir entuziazmo ,,LSU" ekipa puikiai užbaigė seta rezultatu - 16:25 (0:2).

Trečiasis rungtynių kėlinys, rodės, bus nenuspėjamas. Dar kėlinio pradžioke ,,KTU" bandė atsitiesti (rez. 5:3), bet nesėkmingai. ,,LSU" vis spartesnėmis atkarpomis veržėsi į priekį, kai tuo tarpu ,,KTU" pelnyti taškus sekėsi vis sunkiau, o įnirtingi bandymai viso labo baigdavosi klaidomis. Seto pabaiga ir vėl užtikrinta - 16:25 (0:3) ,,LSU" komandos naudai.

 Po rungtynių ,,KTU" komandos trenerė R. Šišlienė komentavo: ,,Labai sunku laimėti, kai net keturi žaidėjai iš šešių dienos metu dalyvavo bendrabučių žaidynėse."

Puslapis peržiūrėtas: 6679

Komentarai