Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Dainava vs Pervesk.lt (0:3)

,,Pervesk.lt“ pergalė prieš ,,Dainavą“

,,Pervesk.lt“ pergalė prieš ,,Dainavą“

Lapkričio 10d. 19:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo sporto salėje įvyko ,,Žalių" D lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,Dainava" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Pervesk.lt" ekipa.  Po trijų setų kovos pergale džiaugėsi ,,Pervesk.lt" komanda - 0:3.

Iki pat seto vidurio vyko lygi kova. Abiejų komandų jėgos buvo panašios, todėl kai viena ekipa išsiverždavo į priekį, kita netrukus pasivydavo (8:8; 14:14). Tačiau, ,,Pervesk.lt" ekipa perėmė varžybų vairą į savo rankas ir taškas po taško ėmė veržtis į priekį. Ekipa atitrūko nuo savo varžovų ir pranašumo nepaleido iki seto pabaigos - 20:25 (0:1).

Prasidėjus antrajam setui šiek tiek geriau sekėsi ,,Pervesk.lt" ekipai. Jie nieko nelaukdami ėmė rinkti taškus ir veržtis į priekį. Prie pelnytų taškų ypač prisidėjo Nerijus Tamošaukas ir Vladas Drejeris. Tuo tarpu ,,Dainavos" ekipa nesėdėjo rankų sudėjusi ir taip pat rinko taškus, tačiau šiandien sėkmė buvo aikštelės svečių pusėje, jie ir vėl džiaugėsi seto pergale - 19:25 (0:3).

Trečiajame sete nebuvo galima įžvelgti varžybų lyderio. Pačioje pradžioje, geriau sekėsi ,,Dainavos" ekipai (7:3). Bet netrukus ,,Pervesk.lt" ekipai surengus rezultatyvias atakas situacija pakrypo kita linkme. Svečiai pasivijo priešininkus ir toliau atakuodami išsiveržė į priekį. Nepaisant renkamų taškų, ,,Pervesk.lt" ekipa klydo daugiau kartų nei ,,Dainava". Tuo pasinaudoję šeimininkai atsitiesė ir išlygino rezultatą (20:20). Iki pat seto pabaigos komandos kovojo kiek įmanydamos, tačiau sėkmė šypsojosi ,,Pervesk.lt" ekipai - 25:27 (0:3).

Puslapis peržiūrėtas: 4441

Komentarai