Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Alytaus „Dzūkija“ vs Startas ‒ Tinklo draugai (3:1)

„Startas ‒ Tinklo draugai“ namuose nusileido Alytaus „Dzūkija“ ekipai

„Startas ‒ Tinklo draugai“ namuose nusileido Alytaus „Dzūkija“ ekipai

 Sausio 17d. 19:00 val. Kauno centro sporto mokyklos sporto salėje įvyko "A" lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko "Startas - Tinklo draugai" (šeimininkai) ir svečių teisėmis atvykę  Alytaus "Dzūkijos" ekipa. Po keturių setų kovos pergalę šventė Alytaus "Dzūkija", rezultatu - 1:3 (21:25; 19:25; 25:19; 25:27).

Pirmasis setas palankesnis buvo Alytaus "Dzūkijos" ekipai. Aikštelės svečiai jau nuo pirmųjų taškų ėmė rungtynių vairą į savo rankas. Šeimininkų komandai sekėsi prasčiau atremti priešininkų atakas ir rengti savąsias. Ryžtingai nusiteikę svečiai iš Alytaus ir toliau ėjo priekyje rezultatyviai atakuodami. Seto baigtis - 21:25 (0:1).

Antrajame sete vyko nuožmesnė kova. Nors seto pradžioje priekyje, visgi, buvo Alytaus "Dzūkijos" ekipa, "Startas - Tinklo draugai" tinklininkai kovojo atkakliau nei prieš tai. Jie surengė daug pergalingų atakų, bet to, dėja, neužteko. Svečių ekipa nenusileido ir iki seto pabaigos laikėsi lyderių pozicijos. Setas baigėsi aikštelės svečių pergale - 19:25 (0:2).

Trečiojo seto pradžioje pranašumą savo pusėje laikė "Dzūkijos" ekipa. Tačiau netrukus, "Startas - Tinklo draugai" ekipos žaidėjai atrado savąjį žaidimą ir išlyginę rezultatą išsiveržė į priekį (20:16). Vaikinai rengė rezultatyvias atakas, kurių vis neišvengdavo aikštelės svečiai. Alytaus "Dzūkijos" ekipa supratę, kad kova nesibaigs taip paprastai ėmė minutines pertraukėles, tačiau jos nepadėjo, aikštelės šeimininkai ryžtingai pelnė paskutinius taškus ir nugalėjo varžovus trečiajame sete - 25:19 (1:2).

Ketvirtasis setas prasidėjo didele svečių ekipos persvara (4:9; 8:15). Tačiau per anksti patikėję savo pergale ir atsipalaidavę vaikinai vos neprisižaidė. "Dzūkijos" ekipa pradėjo daug klysti, kuo naudodamiesi šeimininkai rinko lengvus taškus ir seto pabaigoje pasivijo savo varžovus (23:23). Tada vyko tikras nervų karas, komandos apsimainė keliomis rezultatyviomis atakomis, tačiau vis tik ketvirtąjį setą nugalėjo patirtis. Seto baigtis - 25:27 (1:3). 

 

Puslapis peržiūrėtas: 3709

Komentarai