Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vivacolor vs Tinklida (3:0)

,,Tinklida" nusileido ,,Vivacolor"

,,Tinklida" nusileido ,,Vivacolor"

Kovo 9 d. 18:30 val. įvyko C lygos rungtynės. Kauno maisto pramonės mokyklos sporto salėje susitiko ,,Vivacolor" (šeimininkai) ir ,,Tinklida" (svečiai). Po trumpos trijų setų kovos pergale galėjo džiaugtis šeimininkai rezultatu - 3:0.

Nuo pat pirmojo seto pradžios ,,Vivacolor" iškart ėmėsi iniciatyvos. Jau seto viduryje rezultatas buvo triuškinantis - 8:19. ,,Tinklidos" ekipai sunkiai sekėsi regzti rezultatyvias atakas ir pelnyti taškus, o taip pat ir klaidų darė nemažai. Taigi, ,,Vivacolor" lengvai iškovojo pirmojo seto pergalę. Mače labiausiai išsiskyrė ,,Vivacolor" ekipos puolėjai - Darius Baltrušaitis bei Lukas Dimavičius. Žaidėjai pelnė nemažai klaidų taip padėdami savo komandai priartėti prie šio vakaro pergalės. Seto baigtis - 25:10 (1:0).

Antrasis setas sunkiau sekėsi aikštelės šeimininkams, kai tuo tarpu ,,Tinklida" suėmė visas jėgas ir ėmė triuškinti savo priešininkus (8:14). Aikštelės svečiams pakeitus jungėją pasikeitė ir jų žaidimas. ,,Tinklidos" duetas - jungėjas Tomas Kurklietis ir puolėjas Dainius Stankevičius kartu lengvai pelnė taškus. Tačiau netrukus ,,Vivacolor" į aikštelę išleido Rytį Garucką, kuris prikėlė savo komandą ir padėjo išlyginti rezultatą - 21:21. ,,Tinklida" lemiamą minutę padarė porą klaidų, kurios jiems kainavo antrojo seto pergalę. Rezultatas - 25:23 (2:0).

Trečiasis setas buvo panašus į pirmąjį. ,,Tinklida" prarado savąjį žaidimą, jiems ir vėl sunkiai sekėsi pelnyti taškus. Kai tuo metu aikštelės šeimininkai triuškino savo varžovus galingais padavimais. ,,Tinklidai" nors ir suėmus visas jėgas nebepavyko pasivyti savo priešininkų. Pergale džiaugėsi ,,Vivacolor" ekipa - 25:13 (3:0).

Puslapis peržiūrėtas: 6944

Komentarai