Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs Kėdainių „Laumetris“ (3:1)

,,LSU“ namuose nugalėjo Kėdainių ,,Laumetrį“

,,LSU“ namuose nugalėjo Kėdainių ,,Laumetrį“

Lapkričio 22d. 20:30 val. LSU sporto salėje įvyko Aukščiausios A lygos rungtynės. Susitiko aikštelės šeimininkai ,,LSU" ir svečiai iš Kėdainių ,,Laumetris". Po ilgos keturių setų kovos nugalėjo ,,LSU" vaikinai - 3:1.

Nuo pat pirmojo seto pradžios vyko lygi kova. Tiek ,,LSU", tiek ,,Laumetris" ryžtingai nusiteikė ir rodė savuosius žaidimus (17:17). Abi ekipos rengė atakas, kurios virsdavo taškais. ,,LSU" ekipą į priekį vedė, Saimonas Stonys, kuris patogiai kėlė kamuolius, kuriuos Rokas Urbelis ir Audrius Kasparavičius versdavo taškais, o Kėdainių ,,Laumetris" ekipą - kėlėjas Marius Švilpauskas bei puolėjai Albertas Maskaliūnas ir Ugnius Putna. Nei viena komanda nepasidavė ir iki pačios seto pabaigos kovojo iš visų jėgų, visgi, nugalėjo šeimininkai - 28:26 (1:0).

Antrajame sete nežymiai, tačiau geriau sekėsi ,,LSU" ekipai. Seto pradžioje šiek tiek išsiveržė į priekį (7:4). Nors toliau vyko kova taškas į tašką, šeimininkai pranašumo nepaleido. Setui artėjant prie pabaigos, jie įgavo pagreitį paidino pranašumą ir setą užbaigė savo pergale - 25:19 (2:0).

Trečiajame sete žaidimas apsivertė aukštyn kojomis. Nuo pat pradžių jėgą ėmė rodyti Kėdainių ,,Laumetris". Ekipa rodė gražų komandinį žaidimą, rengė atakas, kurios virsdavo taškais (5:13; 11:17). ,,LSU" ekipai sekėsi sunkiau susitvaryti su gynyba, jiems atsitiesti nepavyko iki pat seto pabaigos. Na, o svečiai nepaleidę savo pranašumo setą užbaigė savo taškais - 18:25 (1:2).

Po trečiojo seto pralaimėjimo, ,,LSU" ekipa į aikštelę grįžo suėmusi save į rankas. Jau seto pradžioje jie rengdami rezultatyvias atakas rinko taškus (15:6; 18:8). Kėdainių ,,Laumetris" prarado savąjį žadimą, todėl jiems sekėsi sunkiau gynyboje ir puolime. Tuo naudodamiesi šeimininkai ir toliau ėjo priekyje ir vedami komandos kapitono į priekį setą ir rungtynes užbaigė savo pergale - 25:17 (3:1).

Po rungtynių klabintas ,,LSU" treneris Vusal Guseinov komentavo: ,,Jau po truputėlį jaunimas dėlioja taškus ant i. Pradeda rutuliotis žaidimas, kuris vadinasi tinklinis. Link šitos pusės mes ir orientuojamės, į žaidimą, į tobulėjimą kiekvieno žaidėjo, kuris kiekvienas išmanytų savo poziciją, todėl gerinam žaidimą. Ką ir matėme rezultate - antra pergalė iš eilės. Tikėkimės šitos pergalės nesibaigs." Na, o ,,Laumetrio" komandos kapitonas Taurius Putna, paklaustas ko pritrūko iki pergalės, komentavo ,,Pritrūko motyvacijos. Kai laimėjom trečią setą, Ugnius pasakė labai gerą kalbą, tai užsivedėm ir laimėjom, o paskui, kaip jau sakiau, pritrūko motyvacijos, gynyboj nesusidirbom ir trūko tam tikrų žaidėjų, kurie turėjo žaisti, bet negalėjo dalyvauti šiandien."

Puslapis peržiūrėtas: 5077

Komentarai