Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Smūgis (3:1)

Permainingoje kovoje pergalę iškovojo "LSMU" ekipa namuose nugalėjusi "Smūgio" ekipą

Permainingoje kovoje pergalę iškovojo "LSMU" ekipa namuose nugalėjusi "Smūgio" ekipą

 Vasario 23d. 19:30 val., LSMU VA sporto rūmų sporto salėje įvyko "B" lygos varžybos. Aikštelėje susitiko "LSMU" (šeimininkai) ir "Smūgis" (svečiai). Po įtemptos keturių setų kovos pergale džiaugėsi "LSMU" ekipa, rezultatu - 3:1.

Pirmąjį setą pradėjo "LSMU" ekipa. Jie nuo pat pradžių ėmėsi iniciatyvos, rodė kas yra aikštelės šeimininkai ir pelnė taškus, savo varžovus palikdami užnugaryje (14:6). Šeimininkai rodė gražų komandinį žaidimą, kuomet, M.Brazausko keliamus kamuolius komandos draugai vertė lengvais taškais. "Smūgio" ekipos tinklininkams nepavyko atremti varžovų atakų, todėl jiems sekėsi sunkiau pelnyti taškus. Viso seto metu svečiams taip ir nepavyko pasivyti priešininkų. Setas baigėsi "LSMU" ekipos pranašumu - 25:16 (1:0).

Prasidėjus antrajam setui šeimininkų ekipa ir vėl į aikštelę žengė tvirtai ir užtikrintai. Nuo pat pirmųjų taškų rodė savo pranašumą ir neleido svečiams užsivesti, bei pradėti žaisti savąjį žaidimą (10:3; 14:6; 18:11). Vis tik trenerio raginami "Smūgio" ekipos tinklininkai seto pabaigoje sugebėjo atrasti savąjį žaidimą, nustojo daryti klaidas ir pasivijo savo varžovus (22:16; 24:20; 24:24). O tada užvirė tikras nervų karas... Ekipos pradėjo mainytis rezultatyviomis atakomis, kovojo dėl kiekvieno kamuolio net ir sunkiausiomis situacijomis. Vis tik parako antrajame sete daugiau turėjo šeimininkai, kurie iššvaistę didelę persvarą sugebėjo sustabdyti priešininkus ir laimėti antrąjį setą, rezultatu - 32:30 (2:0).

Niekuo nesiskyrė ir trečiojo seto pradžia. "LSMU" ekipos tinklininkai nuo pat pirmųjų taškų neleido svečiams pagalvoti apie pergalę (9:2). Šeimininkai jau džiaugėsi laimėtomis rungtynėmis, dėja tai darė per anksti. Kad ir kaip atsilikinėję "Smūgio" ekipos tinklininkai įrodė, kad neveltui jie pateko į Didžiąją Taurę, puikius G.Misailovo perdavimus J.Čiučelis ir S.Navasaitis pradėjo versti galingais smūgiais, kurių šeimininkai atremti nebegalėjo. Svečiai seto pabaigoje ne tik pasivijo varžovus, bet ir laimėjo trečiąjį setą, įrodydami, kad kol teisėjas nesušvilpė galutinio švilpuko, varžybos dar nėra laimėtos. Seto baigtis - 27:29 (2:1).

Ketvirtąjį setą ir vėl užtikrintai pradėjo "LSMU" ekipos tinklininkai. Išklausę trenerio pasisakymus, kad reikia žaisti nuo pradžio iki pabaigos, šiame sete varžovams pasivyti nebeleido (13:8; 23:16). Kad ir kaip "Smūgio" ekipa dar stengėsi pakovoti dėl pergalės, vis tik galutinį tašką šiame sete ir šios dienos rungtynėse padėjo šeimininkai, nugalėję rezultatu - 25:20 (3:1).

Po rungtynių kalbintas "Smūgio" ekipos treneris M.Vaivada, sakė: "Mūsų pagrindinis kėlėjas yra susitraumavęs, visa komanda po ligų, nėra susikaupusi. Tiek vieniems prasidėjusi nauja sesija, nesusikaipimas. Galiu pasakyti, kad treniruotėse taip pat sunkiai dirbame, dėl to, kad traumuoti. Turbūt visa tai ir lėmė šias rungtynes. Stipri komanda, stengėmės priešintis kiek tik galėjome, nors ir turėjome galimybių, bet yra kaip yra, laimėjo stipresni ir pritrūko sėkmės".

"LSMU" komandos kapitonas M.Brazauskas, sakė: "Buvo įdomus žaidimas, gražiai žaidėme, smagu, kad susirinko pilnas sastatas, pagrindiniai žaidėjai. Trečią setą truputėlį atsipalaidavome, per anksti patikėjome pergale, tačiau ketvirtą setą susiėmėme ir įvyko taip kaip turėjo įvykti mano manymu".

Puslapis peržiūrėtas: 6872

Komentarai