Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Laumetris vs Marito (0:3)

"Marito" namuose palaužė "Laumetrio" ekipą

"Marito" namuose palaužė "Laumetrio" ekipą

 Sausio 31d. 19:15val., Stasio Lozoraičio vidurinės mokyklos sporto salėje įvyko "A" lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai - "Marito" ekipa ir svečių teisėmis pasirodę "Laumetrio" tinklininkai. Po įtemptos trijų setų kovos pergalę išplėšė "Marito" ekipa, rezultatu 3:0.

Pirmasis setas prasidėjo "Marito" ekipos spurtu (5:1). Kad ir kaip stengėsi svečiai pasivyti šeimininkus, tačiau pastarieji buvo nesustabdomi puolime. Esant rezultatui 13:8 "Marito" ekipos jungėjas A.Zubavičius atsistojęs prie padavimo linijos tiesiog nebepaliko vilčių "Laumetrio" ekipos tinklininkams. Su šio tinklininko padavimais niekaip nesusitvarkiusi svečių ekipa, pralošė pirmąjį setą triuškinančiu rezultatu - 25:8 (1:0).

Antrąjį setą taip pat geriau pradėjo aikštelės šeimininkai. Iki pat seto pabaigos jie buvo lyderiaujanti komanda, o "Laumetrio" ekipa vis bandė pasivyti savo varžovus. Vis tik pradėję daugiau klysti "Marito" ekipos tinklininkai vienu metu leido svečiams pasivyti juos (18:17). Dėja tuo viskas ir pasibaigė, šeimininkai suėmė save į rankas ir užbaigė antrąjį setą, rezultatu - 25:18 (2:0). 

Trečiąjį setą vėl pradėjo "Marito" komandos jungėjas A.Zubavičius, kuris ir vėl svečius varė į neviltį savo sudėtingais padavimais (8:0). Dar keli rezultatyvūs taškai ir šeimininkai priekyje buvo jau visiškai triuškinančiu rezultatu (12:1). O tada viskas ir prasidėjo.. Pamanę, kad jau nugalėjo, šeimininkai atsipalaidavo ir pradėjo masiškai klysti, kuo naudodamiesi "Laumetrio" ekipos tinklininkai pelnė lengvus taškus ir ne tik seto pabaigoje išlygino rungtynių rezultatą, bet ir persvėrė jį savo naudai (22:23). Šiame sete 25 taškų nepakako.. Ekipos pradėjo mainytis rezultatyviomis atakomis, ir viskas sprendėsi seto pabaigoje. Vis tik puikus S.Narvydo ir R.Stašionio puolimas šiame sete ir vėl privertė nuleisti galvą svečius. "Laumetrio" ekipa buvo labai arti trečiojo seto pergalės, bet vis dėl to trčiąjame sete ir šios dienos rungtynėse tašką padėjo "Marito" ekipa, rezultatu - 29:27 (3:0). 

Po rungtynių kalbintas "Marito" ekipos kapitonas G.Gilys, sakė: "Atsipalaidavome, pusę žaidimo žaidėme, pusę atsipalaidavome, poto buvo labai sunku susikaupti ir visus vargina traumos".

 

Puslapis peržiūrėtas: 6997

Komentarai