Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Vitameda (0:3)

,,Vitameda“ svečiuose nugalėjo ,,Sporto fėją“

,,Vitameda“ svečiuose nugalėjo ,,Sporto fėją“

Gruodžio 18d. 19:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje įvyko C lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,Sporto fėja" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Vitameda". Po trijų setų kovos pergale džiaugėsi ,,Vitamedos" vyrai - 3:0.

Pirmasis setas prasidėjo lygiu žaidimu. Abi komandos buvo nusiteikusios ryžtingai ir nežadėjo pasiduoti. Iki seto vidurio nebuvo aiškaus lyderio (12:11). Tačiau ataka po atakos ,,Vitameda" ekipa ėmė rinkti taškus ir atitrūko nuo priešininkų. ,,Sporto fėjai" sunkiau sekėsi atremti priešininkų atakas ir rengti savąsias. Setas baigėsi svečių pranašumu - 15:25 (0:1).

Antrajame sete, nežymiai, bet į priekį pirmi ėmė žengti ,,Vitameda" (4:7; 8:12). Svečiai rengdami atakas, prie kurių ypač prisidėjo Nerijus Glodenis ir Darius Baltrušaitis, didino pranašumą. ,,Sporto fėja" taip pat nesėdėjo rankų sudėjusi, tačiau priartėti prie varžovų pastariesiems nepavyko. Setas baigėsi ,,Vitamedos" pergale - 20:25 (0:2).

Trečiajame sete vyko apylygė kova. Tiek ,,Sporto fėja", tiek ,,Vitameda" buvo susikaupusios ir kovojo dėl kiekvieno kamuolio (9:10). ,,Sporto fėją" į priekį vedė Tautvydas Juodiška, kuris rezultatyviai atakavo, tačiau to neužteko, nes varžovai į šeimininkų atakas atsakydavo tuo pačiu. Tada šeimininkai ėmė klysti daugiau kartų, kas ,,Vitamedai" išėjo į naudą. Jie išlaikė savo pranašumą iki seto pabaigos ir džiaugėsi mačo pergale - 19:25 (0:3).

,,Vitamedos" kapitonas Darius Baltrušaitis komentavo: ,,Buvom rimtai nusiteikę, nes žinom koks čia priešininkas, šešetuose mes jau nuo jų gavo vieną kartą, tai užsitarnavo didesnės pagarbos. O šiaip kaip ir sakiau, nusiteikėm rimtai ir viskas gana gerai gavosi."

Puslapis peržiūrėtas: 3870

Komentarai