Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Smūgis vs Tinklida (1:3)

,,Smūgis" namuose nusileido ,,Tinklidos" ekipai

,,Smūgis" namuose nusileido ,,Tinklidos" ekipai

Vasario 20d. 18:30 val., Kauno technikos profesinio mokymo sporto salėje įvyko C lygos varžybos. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,Smūgis" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Tinklidos" ekipa. Po keturių setų kovos pergale džiaugėsi ,,Tinklida", rezultatu - 1:3.

Pirmasis setas prasidėjo aikštelės svečių iniciatyva (3:5; 5:10). Tačiau neilgai trukus, jiems pradėjo priešintis ,,Smūgio" ekipa - vaikinai ėmė vytis varžovus. Bet tai truko neilgai, nes ,,Tinklida" pradėjo rodyti gražų komandinį ir toliau pelnyti taškus.Bet tada seto pabaigoje užvirė permaininga kova, nes ,,Smūgis" sukaupė visas jėgas ir vėl ėmė artėti varžovų link ( 15:22; 21:23). Vis dėlto, sėkmė šiandien šypsojosi aikštelės svečiams, jiems ir atiteko pirmojo seto pergalė. Rezultatas - 22:25 (0:1).

Antrajame sete savąjį žaidimą iškart pradėjo rodyti ,,Tinklida" ekipa. Žaidėjai nuo pat pradžių ėmė rengti rezultatyvias atakas, Tomas Kurklietis puikiai kėlė kamuolius, o Arnoldas Zokas juos vertė lengvais taškais. Taip aikštelės svečiai taškas po taško ėmė veržtis į priekį. Žinoma, ,,Smūgis" taip pat pelnė taškus, tačiau jiems sekėsi prasčiau, jiems buvo sunku susitvarkyti si gynyba ir apsiginti nuo priešininkų atakų. Setas vėl baigėsi ,,Tinklidos" pergale, rezultatu - 15:25 (0:2).

Prasidėjus trečiajam setui ,,Smūgio" ekipa į aikštelę grįžo nusiteikusi daug užtikrinčiau. Jie nuo pat pirmųjų taškų ėmė atkakliai rinkti taškus. Šiame sete ypač išsiskyrė komandos duetas, kėlėjas Gabrielius Misailovas ir Simas Skilinskas, kuris seto metu pelnė net penkiolika taškų, ir taip vedė savo komandą į priekį. Žinoma, ,,Tinklidos" ekipa taip pat nesėdėjo rankų sudėjusi ir rengė rezultatyvias atakas, todėl seto metu ir buvo užvirusi kova. Komandos kovojo iki pat seto pabaigos, ir šįkart seto pergale džiaugėsi aikštelės šeimininkai - ,,Smūgis". Seto baigtis - 25:23 (1:2).

Ketvirtasis setas prasidėjo lygiomis jėgomis. Abi komandos kovojo dėl kiekvieno kamuolio. Iki pat seto vidurio kova vyko taškas į tašką, tačiau vėliau šiek tiek pranašesni buvo ,,Tinklidos" vyrai. Prie komandos pelnytų taškų ypač prisidėjo Arnoldas Zokas, jis puikiai nuimdavo kamuolius, kuriuos Tomas Kurklietis pakeldavo, o Dainius Stankevičius juos versdavo lengvais taškais (14:23). Ir kai jau žaidimas atrodė tuoj bus baigtas, ,,Smūgis" ėmė švelninti rezultatą ir išgąsdino varžovus. Bet ,,Tinklida" nepasidavė ir užbaigė setą savo pergale. Jo baigtis - 22:25 (1:3).

Po varžybų kalbintas ,,Tinklidos" kapitonas Tomas Kurklietis komentavo: ,, Noriu pasidžiaugti, mano komanda žaidė labai gerai, vyresni būna psichologiškai geriau pasiruošę ir tai įrodėm. Jaunuoliai kabinosi mums į ,,padalkas", bet mes nepasidavėm. Arnoldas Zokas šauniai priiminėjo kamuolius, kuriuos man pavykdavo gerai pakelti, o Dainius Stankevičius išradingai atakavo varžovus - savo patirtį ant smėlio, perkėlė ant parketo."

Puslapis peržiūrėtas: 7115

Komentarai