Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Sporto fėja (3:0)

„Vitamed“ nesunkiai laimėjo prieš „Sporto fėja“.

„Vitamed“ nesunkiai laimėjo prieš „Sporto fėja“.

Sausio trečią dieną, 18 valandą, Rio arenos sporto salėje įvyko C lygos varžybos tarp "Vitamedos" ir "Sporto fėjos". Kova neužsitęsė - po greitų trijų setų pergalę šventė "Vitameda" rezultatu - 3:0.

Pirmajame sete kova buvo įtempčiausia iš visų trijų, abi komandos dažnai rengė rezultatyvias atakas, tačiau "Sporto fėja" labai dažnai klydo. To dėka "Vitamedos" komanda nesunkiai rinko lengvus taškus ir pademonstravę nuostabią gynybą laimėjo setą rezultatu - 25:16 (1:0).

Antrajame sete daug intrigos nebuvo - nuo pat seto pradžios buvo aišku, kas laimės. "Vitameda" stipriais smūgiai rinko taškus, o "Sporto fėja" niekaip nesugebėjo pralaužti priešininkų gynybos ir turėjo pripažinti seto pralaimėjimą, rezultatu - 25:13 (2:0).

Trečiasis setas buvo identiškas antrajam - "Vitamedos" vyrai mėgavosi lengva kova, o "Sporto fėja" per daug klydo ir nesugebėjo pralaužti priešininkų blokų, geros gynybos. "Vitameda" nugalėjo savo priešininkus rezulltatu - 25:15 (3:0). 

Varžybom pasibaigus, "Vitamedos" komandos kapitonas Darius Baltrušaitis sakė: "Varžybos ganėtinai lengvos, daug treniravomės. Galvojome, kad jie po praėjusių rungtinių pasisitiprins, bet jie to nepadarė, todėl laimėjom. Yra labai smagu pradėti naujus metus su pergale".

Puslapis peržiūrėtas: 4114

Komentarai