Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Startas ‒ Tinklo draugai vs KSM Startas ‒ RIO Arena (0:3)

„Startas ‒ Tinklo draugai“ pralaimėjo „KSM Startas ‒ RIO Arena“ komandai

„Startas ‒ Tinklo draugai“ pralaimėjo „KSM Startas ‒ RIO Arena“ komandai

Gruodžio 21 dieną, 18 45 valandą, kauno centro sporto mokyklos salėje įvyko A lygos varžybos susitiko svečiai "KSM Startas ‒ RIO Arena" ir šeimininkai „Startas ‒ Tinklo draugai“ po trijų setų kovos nugalėjo "KSM Startas ‒ RIO Arena" ekipa rezultatu - 0:3.

Pirmajame sete nebuvo didelio kovos, visą žaidimą aiškiai dominavo "KSM Startas ‒ RIO Arena" komanda, jie jokių vilčių nepaiko savo priešininkams ir stipriais smūgiais rinko taškus vieną po kito. Šeimininkai nesugebėjo pasipriešinti ir pralaimėjo rezultatu - 12:25 (0:1).

Antrajame sete nebuvo jokių siurprizų, žaidimas buvo identiškas pirmajam setui. "KSM Startas ‒ RIO Arena" triuškino savo priešininkus, kurie daug klydo ir nesugebėjo parodyti kovos. Setas baigėsi rezultatu - 12:25 (0:2).

Trečiajame sete "KSM Startas ‒ RIO Arena" atliko daug keitimų, pakeitė savo pagrindinį kelėja, žaidėjai per daug atsipalaidavo ir pradėjo dažniau klysti. Šiame sete „Startas ‒ Tinklo draugai“ šiek tiek daugiau pasipriešinio priešininkams, bet vistiek turėjo pripažinti, kad jie yra stipresni ir pralaimėjo rezultatu - 20:25 (0:3).

Po varžybų "KSM Startas ‒ RIO Arena" trenerė sake: "Na pirma noriu palinkėti visiems linksmų švenčių. Šiandien išbandemė visokias situacijas, kai kurie žaidėjai netgi išbandė naujas pozicijas, o šiaip džiaugemes pergalė". Tuo tarpu „Startas ‒ Tinklo draugai“ trenerė komentavo: "Ne kasdiena gauni žaisti su aukščiausios lygos vyrų komanda, šiandien jie atėjo, nežinau kokiu tikslu,bet pasistiprinė. Tiesiog gal savo problemas sprendžia, bet rezultatas manau ir negalėjo buti kitoks, mums dar labai trūksta visko, reikia užaugti. Taip pat, noriu palinkėti visiems gražių švenčių."

Puslapis peržiūrėtas: 3797

Komentarai