Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Vitameda (3:2)

Įtemptoje kovoje ,,LSMU“ pergalė prieš ,,Vitamedos“ ekipą

Įtemptoje kovoje ,,LSMU“ pergalė prieš ,,Vitamedos“ ekipą

Lapkričio 9d. 20:30 val įvyko B lygos rungtynės. LSMU VA sporto rūmų salėje jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,LSMU" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Vitamedos" ekipa. Po ilgos ir intriguojančios kovos pergalę išplėšė ,,LSMU" vaikinai, rezultatu - 3:2.

Pirmasis setas prasidėjo apylygia kova. Nieko nelaukdamos abi komandos rodė ryžtą nugalėti. Tačiau setui įpusėjus į priekį labiau ėmė veržtis ,,Vitameda" - kol kėlėjas Raimundas Pocius patogiai kėlė kamuolius komandos draugai vertė juos lengvais taškais (12:18). Setui artėjant prie pabaigos ,,LSMU" vaikinai nesėdėjo rankų sudėję, jie atrado savąjį žaidimą ir pradėjo artėti prie varžovų. Nuo tada nebebuvo aiškaus rungtynių lyderio, ekipos žaidė taškas į tašką. Visgi, lemiamus taškus pelnė ,,Vitamedos" ekipa - 27:29 (0:1).

Antrojo seto pradžioje vėl vyko lygi kova (9:9). Tačiau netrukus ,,LSMU" ekipa ėmė rodyti kas yra aikštelės šeimininkai. Jie rodė puikų komandinį susižaidimą, rengė rezultatyvias atakas. Žinoma, svečiai taip pat rodė savąjį žaidimą, ir atakavo priešininkus, tačiau šeimininkai gudravo ir statydami sienas jas vertė savaisiais taškais. Iki pat seto pabaigos ,,LSMU" ekipa išlaikė savo pranašumą ir įrodė priešininkams, kad šiandienos rungtynės taip lengvai nesibaigs - 25:20 (1:1).

Po antrojo seto, ,,LMSU" vaikinai į aikštelę žengė nusiteikę dar ryžtingiau. Nuo seto pradžios šeimininkai rodė gražų komandinį žaidimą, kovojo dėl kiekvieno kamuolio ir spurtuodami devynių taškų atkarpa išsiveržė į priekį (13:7). Vaikinai turėjo užtikrintą pranašumą prieš savo varžovus, bet ,,Vitamedos" ekipa suėmė save į rankas ir taškas po taško mažino skirtumą (23:22). Visgi, svečiams nepakako jėgų ir laiko iškovoti seto pergalei, ja džaiugėsi ,,LSMU" ekipa 25:22 (2:0).

Ketvirtajame sete viskas pakrypo kita linkme. ,,Vitameda" tarsi įgavo naujų jėgų, todėl jie nežadėjo taip lengvai pasiduoti. Svečiai nieko nelaukdami pradėjo atakuoti varžovus ir rinkti taškus (11:17). Tuo tarpu šeimininkams sekėsi kiek sunkiau, vaikinai daugiau klydo. Tuo naudodamiesi ,,Vitamedos" vyrai ir toliau pelnė taškus atakuodami bei statydami sienas. ,,LSMU" ekipai pritrūko jėgų sumažinti skirtumą, todėl ,,Vitameda" džiaugėsi išlygintu rezultatu ir seto pergale - 16:25 (2:2).

Penktajame sete užvirė įnirtinga kova - abi ekipos troško pergalės. Seto pradžioje kova buvo lygi (4:4). Tačiau po truputį į priekį veržtis ėmė ,,LSMU" ekipa. Abi komandos rodė puikius komandinius žaidimus ir tai ką gali geriausio, tačiau dauguma atakų pasibaigdavo aikštelės šeimininkų taškais. Įgiję pranašumą prieš savo varžovus jo nepaleido iki pat seto pabaigos. Todėl po ilgos ir nuožmios kovos mačo pergale džiaugėsi ,,LSMU" ekipa - 15:10 (3:2).

Po rungtynių ,,LSMU" treneris Pranas Mockus teigė, jog džiaugiasi savo komanda. ,,Varžybos buvo sunkios, tačiau vaikinai stengėsi ir kovojo iki galo, parodė, kad visgi gali laimėti.''

Puslapis peržiūrėtas: 4243

Komentarai