Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Nemunas vs Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ (3:1)

,,Nemunas" džiaugėsi pergale prieš Kazlų Rūdos ,,Jotvingį"

,,Nemunas" džiaugėsi pergale prieš Kazlų Rūdos ,,Jotvingį"

 Vasario 26d. 20val., Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje įvyko C lygos varžybos. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,Nemunas" ir svečių teisėmis atvykęs Kazlų Rūdos ,,Jotvingis". Po keturių setų kovos pergale džaiugėsi ,,Nemuno" ekipa, rezultatu - 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo visišku ,,Nemuno" pranašumu. Aikštelės šeimininkai nuo pat pirmųjų taškų rodė savo pranašumą (14:5; 20:10). Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" bandė taisyti situaciją, tačiau žaisti tryse ir atremti varžovų atakas buvo sunku. Setas baigėsi ,,Nemuno" pergale, net keturiolikos taškų persvara. Rezultatas - 25:11 (1:0).

Antrąjame sete kartojosi tokia pati situacija. ,,Nemunas" ir toliau rodė jėgą bei komandinį žaidimą ir taškas po taško ėjo pergalės link. Tačiau įpusėjus setui, ,,Jotvingis" po truputį ėmė švelninti rezultatą. Aikštelės svečiai taip pat rengė rezultatyvias atakas ir nesiruošė taip lengvai pasiduoti. Bet visgi, jiems pritrūko jėgų ir seto pergale vėl džiaugėsi ,,Nemuno" ekipa. Seto baigtis - 25:19 (2:0).

Trečiajame sete viskas apsivertė aukštyn kojomis. Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" į aikštelę grįžo susikaupęs ir pasitikintis savo jėgomis. Vyrai nuo pirmųjų taškų rodė savo jėgą ir vedami Rasiaus Vaiginio rengė rezultatyvias atakas (7:13). Aikštelės šeimininkai iki pat seto pabaigos ėjo priekyje. Žinoma, ,,Nemunas" nesėdėjo renakų sudėjęs, bet jiems pritrūko jėgų pasipriešinti ,,Jotvingiui". Seto pergalė atiteko aikštelės svečiams - 29:25 (2:1).

Ketvirtojo seto pradžioje kova virė apylygė (5:5). Tačiau vėliau, savo pranašumą ėmė rodyti ,,Nemunas". Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" priešinosi ir taip lengvai nepasidavė, setui artėjant prie pabaigos jie pasivijo savo priešininkus (22:21) ir padidino įtampą. Tačiau ,,Jotvingiui" nepavyko palaužti varžovų, todėl pergale džiaugėsi ,,Nemuno" ekipa. Rezultatas - 25:21 (3:1).

Po varžybų ,,Nemuno" kapitonas Paulius Palevičius komentavo: ,,Susitikom su stipria komanda, tik komandai nepasisekė, kad ne visi žaidėjai galėjo dalyvauti varžybose. Jie žaidė tryse ir mums tai buvo labai didelis pranašumas. Klausimas kaip būtų viskas išsisprendę jei jie būtų žaidę pilna komplektacija."

Puslapis peržiūrėtas: 6667

Komentarai