Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kėdainių „Laumetris“ vs Startas ‒ Tinklo draugai (3:1)

Kėdainių „Laumetris“ sunkiai nugalėjo „Startas ‒ Tinklo draugai“ komandą.

Kėdainių „Laumetris“ sunkiai nugalėjo „Startas ‒ Tinklo draugai“ komandą.

Sausio 24 dieną, 19 valandą, Kauno centro sporto mokykloje įvyko A lygos varžybos. Susitiko Kėdainių "Laumetris" ir "Startas - Tinklo draugai" komandos, po keturių permainingų setų nugalėjo "Laumetris" rezultatu - 3:1. 

Pirmajame sete vyravo visiškas "Laumetrio" duominavimas, jie dažnai rengė rezultatyvias atakas ir puikiai dirbo gynyboje. Tuo tarpu jų priešininkai per šį setą sunkiai rinko taškus, savo jėgomis sukrapštė vos 9. "Laumetris" šį setą laimėjo rezultatu - 25:16 (1:0).

Antrasis setas buvo gan identiškas pirmąjam, "Tinklo draugai" sunkiai rinko taškus, o "Laumetris" stipriais smūgiais nepalikdavo jokių šansų savo priešininkams apsiginti. Setas pasibaigė "Laumetrio" naudai, rezultatu - 25:18 (2:0).

Trečiasis setas buvo įdomus, "Laumetris" šiek tiek atsipalaidavo ir leido priešininkams pačioje pradžioje įgyti 6 taškų skirtumą. Todel, jiems teko visada vytis savo priešininkus. Iki seto pabaigos rezultatas išsilygino. Tačiau, geriau sužaidę paskutinius taškus, laimėjo "Tinklo draugai" rezultatu - 24:26 (2:1).

Ketvirtajame sete "Tinklo draugų" komanda užsivedė, nestabdė ir toliau rodė gerą žaidimą. Visas setas vyko taškas į tašką, tačiau "Laumetris" šiek tiek sužaidė geriau gynyboje, pastatė kelias geras užtvaras ir laimėjo setą rezultatu - 25:23 (3:1).

Po varžybų "Laumetrio" kapitonas Taurius Putna komentavo: "Sekėsi neblogai, galėjome sužaisti ir geriau, vėl nepilna sudėtis mūsų. Tačiau pagaliau išlipome iš duobės kurioje buvome jau kelias varžybas iš eilės, esame laimėję prieš juos tik vieną kartą, tai yra vienintelis kartas kada mes laimėjom "kmtle" šiame sezone. Džiaugiamės, kad įrodeme, kad vis dar esame stipresni ir viliuosi, kad su šia pergale ateis jų ir daugiau".

Tuo tarpu "Startas - Tinklo draugai" trenerė komentavo: "Mums pritrūko lemiamais momentais atsakomybės, atrodo išlyginam rezultatą ir vėl nepaduodam, nepriimam, o tai yra svarbiausi elementai tinklinyje nuo kurių prasideda žaidimas. Dar šiandien ir neturėjom atsarginio suolo, nes serga daug vaikų".

Puslapis peržiūrėtas: 3632

Komentarai