Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Marito (1:3)

Atkaklioje kovoje ,,KTU“ nulenkė galvas ,,Marito“

Atkaklioje kovoje ,,KTU“ nulenkė galvas ,,Marito“

 Lapkričio 27 d. 20:30 val. KTU statybos ir architektūros fakultete susitiko komados: ,,KTU" (šeimininkai) ir ,,Marito" (svečiai). Po atkaklios kovos, dar pradžioje žaidimo vairą rankose laikę ,,KTU" pergalę atidavė labiau patyrusiai ,,Marito" komandai. Rungtynių rezultatas - 1:3.

Pirmasis setas buvo permainingas. Tiek viena, tiek kita komanda pradžioje prilygo savo jėgoms neatsilikdima daugiau nei dviejų taškų persvara (rez. 5:3; 7:7; 9:10; 14:14). Buvo sunku nuspėti, kuri komanda šiandien "ims viršų", bet štai seto pabaigoje ,,Marito" stengėsi išsiveržti į priekį (rez. 15:20), nors neilgam. ,,KTU" greitai prisivijo varžovus (rez. 23:23) ir kėlinio pabaiga buvo įtempta, rezultatas - 28:26 (1:0).

Antrasis setas buvo priešingas pirmam. Jau nuo pirmųjų kėlinio taškų ,,Marito" ėmėsi iniciatyvos ir neleido varžovams net išlyginti rezultato (rez. 4:5; 12:16; 14:22). Tuo tarpu ,,KTU" išnaudojo vieną minutinę pertraukėlę ir atliko keitimą, tačiau tai iš esmės situacijos nekeitė. ,,Marito" žaidimo aikštelėje demonstravo puikų komandinį žaidimą ir setą užbaigė pergalingai, rezultatu - 17:25 (1:1).

Trečiajame kėlinyje ,,Marito" tiesiog negailestingai užspaudė į kampą savo varžovus (rez. 1:4; 5:9; 12:22). Komandos žaidėjai stebino taikliais "eisais", per visą setą komanda padarė vos dvi klaidas, o atlikti du keitimai komandai taip pat nepakišo kojos. ,,Marito" džiūgavo iškovojusi jau antro seto pergalę rezultatu - 13:25 (1:2).

Ketvirtajame sete vis dar tvyrojo žaidimo intriga. Abi komandos nenusileido viena kitai. ,,KTU" komandos trenerė šūkavo: ,,Mes vis dar turim šansą!", kai rezultatas seto eigoje buvo apylygis (3:3; 8:8; 11:13). Bet, visgi, lemiamus taškus pasiglemžė atkaklioji ,,Marito" komanda, rezultatu - 19:25 (1:3).

Po rungtynių ,,KTU" komandos trenerė R. Šišlienė komentavo: ,,Vyrams tikrai jokių priekaištų neturiu, sužaidė kaip galėjo. Varžovų komanda yra daugiau patyrusi, yra žmonių atstovavusių užsienio klubuose, o mūsų studentų komandai pritrūko priėmimo, galbūt."

Nugalėtojų komandos treneris V. Lauraitis kometavo: ,,Atėjom šiandien atsipalaidavę, todėl ir nebuvo sužaidimo. Kitas partijas žaidėm, ketvirtą vėl atsipalaidavom. Žaidimas tas buvo banguotas, nelabai gražus. Turbūt, per daug kai kurie pasitiki savo jėgom, nors dar nėra labai meistriškai stiprūs."

Puslapis peržiūrėtas: 4178

Komentarai