Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs Dainava (3:1)

,,ASU“ pergalė prieš ,,Dainavą“

,,ASU“ pergalė prieš ,,Dainavą“

Lapkričio 26d. 19 val. Aleksandro Stulginskio universitete įvyko ,,Žalių" D lygos rungtynės. Susitiko aikštelės šeimininkai ,,ASU" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Dainava". Po keturių setų kovos pergale džiaugėsi ,,ASU" ekipa - 3:1.

Prmasis setas prasidėjo ,,ASU" ekipos pranašumu. Tačiau tai truko neilgai, nes ,,Dainava" nieko nelaukusi ėmė veržtis į priekį. Komanda spurtavo devynių taškų atkarpa (10:15) ir pranašumą laikė iki seto pabaigos. ,,ASU" ekipa dar bandė pavyti varžovus, tačiau tiek jie, tiek svečiai darė nemažai klaidų, todėl rezultatas ir liko palankesnis ,,Dainavai" - 22:25 (0:1).

Antrajame sete geriau sekėsi aikštelės šeimininkams. Nors abi ekipos rodė gražius komandinius žaidimus, tačiau didesnį taškų bagažą susikrovė ,,ASU" komanda. Pastaroji pelnė dvigubai daugiau taškų (14:6). Setui artėjant prie pabaigos ,,Dainava" sumažino skirtumą, tačiau ,,ASU" nepaleido savojo žaidimo ir setą užbaigė savo pergale - 25:17 (1:1).

Trečiajame sete kartojosi panaši situacija kaip ir antrajame. Nuo seto pradžios ,,ASU" suėmė save į rankas ir nebebuvo tokie atsipalaidavę. Jie ėmė rengti rezultatyvias atakas ir rinkti taškus. ,,Dainava" taip pat nesnaudė, tačiau jiems sekėsi šiek tiek sunkiau, nes šeimininkai nesunkiai apsigindavo nuo jų atakų. Setas baigėsi ,,ASU" pergale - 25:14 (2:1).

Ketvirtajame sete vyko nuožmiausia kova. Abi komandos buvo nusiteikusios ryžtingai ir atkakliai siekė pergalės. Seto pradžioje stipresnė buvo ,,Dainava" (13:17). Tačiau nuo antrosios seto pusės jėgą ėmė rodyti ,,ASU" ir pasivijo priešininkus (19:17). Setui besibaigiant svečiai vėl išlygino rezultatą (24:24). Bet sėkmė labiau šypsojosi ,,ASU" komandai - 26:24 (3:1).

Po rungtynių kalbintas ,,ASU" kapitonas Mantas Vaivada komentavo: ,,Atėjome per daug atsipalaidavę, turbūt seniai taip žaidėme nejausmadi tikrojo žaidimo malonumo. Atsipalaidavimas ir davė savo, prasidėjo klaidos, nesusikaupimas. Galiausiai supratom, kad galima ir išeiti nuleistom galvom pralaimeję. Tas turbūt ir buvo mums spyris į užpakalius, todėl susikaupėm ir laimėjome. Tikrai varžovai buvo stiprūs ir matėsi, kad užsidegę laimėti. Tikimės susitikti su jais dar!"

Na, o ,,Dainavos" kapitonė Laura Beržinskienė teigė: ,,Šiandien mums trūko pasitikėjimo savimi ir ramesnio žaidimo. Jau pradėjom susižaisti, po truputį jau kažkas gaunasi. Tiesiog, pritrūko sėkmės."

Puslapis peržiūrėtas: 4442

Komentarai