Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs KTU (1:3)

,,KTU“ pergalė prieš ,,LSU“ ekipą

,,KTU“ pergalė prieš ,,LSU“ ekipą

Lapkričio 13d. 20:30 val., LSU sporto salėje įvyko A lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,LSU" ir svečių teisėmis atvykusi ,,KTU" ekipa. Po įtemptos keturių setų kovos pergalę išplėšė ,,KTU" vaikinai - 1:3.

Pirmasis setas prasidėjo apylygia kova. Abi komandos buvo ryžtingai nusiteikusios laimėti, todėl kovojo dėl kiekvieno kamuolio. Tačiau netrukus savąjį žaidimą ėmė rodyti ,,KTU" ekipa. Kol Šarūnas Bartkus patogiai kėlė kamuolius, komandos puolėjas Tomas Vyšniauskas atakuodamas vertė juos lengvais taškais. Po dueto atakų svečiai įgijo pranašumą ir atsiplėšė nuo varžovų. ,,LSU" ekipai toks scenarijus nepatiko, todėl varžovams vis atsakydavo tuo pačiu, rodydami komandos susižaidimą. Iki seto pabaigos ekipos vis lygino rezultatą, bet visgi, pergalė atiteko ,,KTU" vaikinams - 24:26 (0:1).

Antrajame sete vėl vyko nuožmi kova. Seto pradžioje nebuvo galima nuspėti kas bus lyderių komanda, tačiau taškas po taško, ,,LSU" ekipa, į priekį vedama kėlėjo Remigijaus Vitkaus ir puolėjo Audriaus Kasparavičiaus didino komandos taškų pagažą (15:12; 19:16). Svečių ekipa nežadėjo lengvai pasiduoti, todėl į varžovų atakas atsakydavo tuo pačiu. Šiame sete ,,KTU" komandą į priekį vedė Marius Strioga. Arši kova vyko iki pat seto pabaigos, tačiau lemiamus taškus visgi pelnė ,,KTU" ekipa, rezultatas - 26:28 (0:2).

Trečiajame sete aršiau nusiteikusi buvo ,,LSU" ekipa. Nuo pat seto pradžios vaikinai atrado savąjį žaidimą ir jo nepaleido iki pat seto pabaigos. Tuo tarpu, ,,KTU" komandai sekėsi kiek prasčiau susitvarkyti su gynyba, taip pat vaikinai darė klaidų puolime. Tuo naudodamiesi aikštelės šeimininkai nepaleido savo pranašumo, toliau rengė rezultatyvias atakas ir iškovojo seto pergalę - 25:16 (1:2).

Ketvirtasis setas buvo pats įtempčiausias. Nuo pačios seto pradžios abi ekipos pradėjo žaidimą tašas į tašką. Komandos kovojo dėl kiekvieno kamuolio, kiekvienas taškas buvo labai svarbus. Tačiau ,,KTU" vaikinai nutraukė tokią kovą ir komandiniu žaidimu ėmė didinti persvarą (17:20). ,,LSU" ekipa klydo šiek tiek daugiau kartų, todėl vaikinams nebepavyko atsitiesti - teko pripažinti varžovų iš Kauno technologijos universiteto pergalę - 20:25 (1:3).

Po rungtynių kalbintas ,,KTU" komandos žaidėjas Tomas Vyšniauskas komentavo: ,,Šiandiena darėm neįtikėtinai daug klaidų: padavime, puolime, užtvaroj, ginyboj... visuose elementuose. Priežastį sunku įvardinti: galbūt tas, kad vis vietoj treniruotės turim varžybas, galbūt sunku po savaitgalio, galbūt nuvertinom priešininkus. ,,LSU" tinklininkai ir jų lyderiai savo ruožtu parodė labai kovingą žaidimą, džiaugiuosi kad pavyko išnešti kailį. Ateityje pažadam daug tikslesnį, akiai gražesnį  ir patiems malonesnį žaidimą." Na, o ,,LSU" komandos atstovas Vusal Guseinov teigė: ,,Šiandiena pritrūko tikslių padavimų, darėm elementarias klaidas, kurių nebuvo galima padaryti, o nuo to gi ir prasideda žaidimas, ko pasekoje pergalę paleidom iš savo rankų. Varžovai, kaip ir visai metais yra stiprūs, mes šiandien su jais kovojome, taškas į tašką. Bet kažkas turi laimėt."

Puslapis peržiūrėtas: 4664

Komentarai