Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: La Vita Volley vs KSM Startas ‒ Tinklo draugai (3:0)

,,La Vita Volley“ iškovojo pergalę prieš ,,KSM Startas ‒ Tinklo draugai“ ekipą

,,La Vita Volley“ iškovojo pergalę prieš ,,KSM Startas ‒ Tinklo draugai“ ekipą

Lapkričio 29d. 18:45 val. Rio Arenoje įvyko ,,Dailiosios" lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkės ,,La Vita Volley" ir svečių teisėmis atvykusi ,,KSM Startas - Tinklo draugai" ekipa. Po intriguojančios trijų setų kovos pergale džiaugėsi ,,La Vita Volley" ekipa - 3:0.

Pirmasis setas prasidėjo ,,La Vita Volley" ekipos taškais (9:3). Kol Indrė Gulbinienė patogiai kėlė kamuolius, komandos draugės Vilma Kandrotienė bei Neringa Leškienė vertė juos lengvais taškais ir laikė savo pranašumą. Tačiau setui perkopus į antrąją pusę ,,KSM Startas - Tinklo draugai" ekipa rezultatą išlygino (17:17). Abi ekipos buvo nusiteikusios ryžtingai ir atkakliai kovojo dėl kiekvieno taško, bet visgi, setą laimėjo ,,La Vita Volley" komanda - 25:21 (1:0).

Antrasis setas buvo įtempčiausias ir labiausiai intriguojantis. Nuo pat pirmųjų taškų užvirė kova taškas į tašką. Iki pačios seto pabaigos ekipos rodė gražius komandinius žaidimus ir užsidegusiai kovojo. Nebuvo galima nuspėti rungtynių lyderio. Tačiau seto pabaigoje ,,La Vita Volley" ekipa, padedama Neringos Leškienės rezultatyvių atakų ir statomų sienų išsiveržė į priekį ir setą užbaigė savo pranašumu - 25:19 (2:0).

Trečiojo seto pradžia buvo sėkmingesnė aikštelės šeimininkėms (12:5). Tačiau ,,KSM Startas - Tinklo draugai" ekipa, ypač  žaidėjos Kamilė Kandrotaitė ir Viltė Gasperavičiūtė, nesėdėjo rankų sudėjusios ir rengdamos pergalingas atakas mažino rezultatą iki dviejų taškų (15:13). Vyko kova dėl kiekvienio kamuolio, bet visgi, ,,La Vita Volley" ekipa stipriai įsikibusios laikė savąją taškų persvarą ir pelnė seto bei viso mačo pergalę - 25:21 (3:0).

Po varžybų kalbinta ,,La Vita Volley" trenerė Raminta Lapienė teigė, jog džiaugiasi pergale ,,Šiandienai galbūt mūsų patirtis yra didesnė, jaunimui dar viskas prieš akis, jos su kiekvienais metais tobulėja, o mes tiesiog stengiamės neprarasti sportinės formos. Iš tikrųjų labai džiaugiuosi aikštelėj matydama vienoj pusėj mamą, kitoj dukrą."

Puslapis peržiūrėtas: 4172

Komentarai