Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs KSM Startas ‒ Tinklo draugai (0:3)

,,KSM Starto'' pergalė prieš ,,Kauno kolegiją''

,,KSM Starto'' pergalė prieš ,,Kauno kolegiją''

Lapkričio 21d. 17:30 val., Kauno kolegijos sporto salėje įvyko moterų ,,Dailiosios‘‘ lygos varžybos. Aikštelėje susitiko ,,Kauno kolegijos" ekipa (šeimininkės) ir ,,KSM Starto" merginų komanda (svečiai). Po įtemptų trijų setų kovos, pergalę iš salės šeimininkių išplėšė ,,KSM Starto" ekipa rezultatu – 3:0.


Pirmajame sete abi komandos konkurencingai rinko taškus ir viena kitai nenusileido – (3:3; 10:9). ,,KSM Starto‘‘ merginoms surengus nemažai rezultatyvių atakų pavyko padidinti taškų skirtumą tarp ,,Kauno kolegijos‘‘ komandos (13:9; 22;16) ir pelnyti pirmojo seto pergalę rezultatu 25:21 (1:0).


Antrojo seto pradžioje kaip ir pirmajame, komandų žaidimas prasidėjo taškas į tašką. Tačiau, vos po keleto taškų ,,KSM Starto‘‘ ekipa įgavo žaidimo pagreitį, taškus rinko vienas po kito ir lenkė ,,Kauno kolegijos‘‘ komandą dvigubu taškų skirtumu – 20:10. Deja, ,,Kauno kolegijos‘‘ merginoms nepavyko pasivyti varžovių komandos ir antrąjį setą laimėjo ,,KSM Starto‘‘ komanda rezultatu 25:13.


Trečiajame sete merginų komandos kovojo ryžtingai ir iki galo. Tiek viena, tiek kita komanda buvo nusiteikusi atkakliai ir žaidė taškas į tašką iki pat seto pabaigos (5:5; 20:19), kol galiausiai ,,KSM Starto‘‘ merginos įsiveržė į priekį ir pelnė lemiamus taškus, laimėdamos trečiąjį setą 25:20 (3:0).


,,KSM Starto‘‘ merginų komandos trenerė Edita Simonavičienė apie šias rungtynes komentavo: ,,Nesenai grįžom iš Sankt Peterburgo. Kelionė buvo labai įdomi ir varginanti. Po savaitę trukusios kelionės turėjome tik vieną treniruotę – tad žaidimas ne pats geriausias. Žinoma, laimi ir džiaugiesi tuo, bet norėčiau kad būtų dar geriau. O ,,Kauno kolegijos‘‘ merginos stengėsi. Jos žaidžia pagal savo pajėgumą, nuoširdžiai. Manau, tai dar tik sezono pradžia ir ateityje jos turėtų pasirodyti. Ir mes tikimės geresnių rezultatų, kad dar ateis mūsų auksinė diena.‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 4053

Komentarai