Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Dobilas (2:3)

Įtemptoje kovoje ,,Dobilo'' pergalė prieš ,,LSMU'' komandą

Įtemptoje kovoje ,,Dobilo'' pergalė prieš ,,LSMU'' komandą

Lapkričio 23 d. 20:30 val., LSMU VA sporto salėje įvyko B lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,LSMU" ekipa (šeimininkai) ir ,,Dobilas" (svečiai). Prireikė net penkių setų tam, kad abi komandos įrodytų savo pranašumus. Po permainingų ir kupinų įtampos penkių setų, pergalę išplėšė ,,Dobilo" ekipa rezultatu - 3:2.


Jau pirmajame sete buvo aiškiai matyti, kad tiek ,,LSMU‘‘ , tiek ,,Dobilo‘‘ komandos labai stiprios. Jos abi konkurencingai rinko taškus ir viena kitai nenusileido. Vos tik vienai komandai įsiveržus į priekį, tuoj kita puolanti rinkti taškus. Tačiau, ,,Dobilo‘‘ žaidėjai A. Daujotas bei O. Pentiochinas surengę nemažai atakų ,,LSMU‘‘ komandai, susirinko lemiamus taškus ir taip pelnė savo komandai pirmojo seto pergalę rezultatu 25:23.


Antrajame sete kartojosi panaši situacija kaip ir pirmajame, bet šį kartą pranašumą rodė ,,LSMU‘‘ ekipa. Komanda nė akimirkai neleido varžovams įsiveržti į priekį. ,,Dobilo‘‘ rengtas atakas pavykdavo blokuoti ,,LSMU‘‘ žaidėjui D. Kaupui. Jam surengus dar tiek pat atakų, kartu su E. Lakštiniu bei kėlėju M. Brazausku pavyko nurungti priešininkus (26:24) ir išlyginti rezultatą (1:1).


Trečiame sete ,,LSMU‘‘ dar labiau įsižaidė ir nuo pat seto pradžios rinkte rinko eiles taškų (8:3; 15:6). ,,Dobilo‘‘ ekipa varžovams nusileido 16:25 ir trečiąjį setą užbaigė ,,LSMU‘‘ – 2:1.


Ketvirtasis setas buvo ypatingai nenuspėjamas. ,,LSMU‘‘ ir ,,Dobilo komandos žaidė taškas į tašką iki pat seto vidurio. Nuo tos akimirkos salės šeimininkams žaidimas buvo nepalankus. Daryta nemažai klaidų, nepavykta susidoroti su varžovų atakomis, o bandymai pelnyti taškus – buvo nesėkmingi ir atremti ,,Dobilo‘‘ komandos nario T. Taroso bei kitų žaidėjų blokuotais mušimais. Taip setą užbaigė ,,Dobilo‘‘ komanda rezultatu – 25:16, (2:2)


Penktajame sete užvirė tikra kova. ,,Dobilo‘‘ ir ,,LSMU‘‘ ekipos įnirtingai varžėsi dėl taškų. ,,LSMU‘‘ žaidėjams įsiveržus į priekį, ir seto gale jau jaučiant artėjantį pergalės skonį (13:9), ,,Dobilo‘‘ ekipa akimirksniu susižėrė šešis taškus iš eilės. Žaidimą ,,Dobilo‘‘ komanda užbaigė M. Savicko Ace‘u ir taip išplėšė pergalę rezultatu - 15:13, (3:2).


,,Dobilo‘‘ komandos atstovas komentavo: ,, Sveikam kūne, sveika dvasia. Kartais nelabai pavyko žaisti, tai matėsi trečiajame sete, bet po to susiėmėm ir vėl žaidėme. Žaidimas ėjosi į kalną, nuo kalno ir paskui paskutinis į kalną.‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 4595

Komentarai