Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs LSMU (3:0)

Pusfinalyje ,,Kauno kolegija" palaužė ,,LSMU" ekipą

Pusfinalyje ,,Kauno kolegija" palaužė ,,LSMU" ekipą

Balandžio 13d. 19:40 val. Kauno kolegijos didžiojoje salėje įvyko B lygos atkrintamosios pusfinalio varžybos. Trečią kartą aikštelėje susitiko šeimininkai ,,Kauno kolegija" ir svečių teisėmis atvykę ,,LSMU" vaikinai. Po trijų setų kovos, pergale džiaugėsi ,,Kauno kolegijos" ekipa, rezultatu 3:0.

Pirmasis setas prasidėjo apylygėmis jėgomis. Nuo seto pradžios abi komandos darė nemažai klaidų, joms prastai sekėsi paduoti kamuolius. Bet visgi, taškas po taško ėjo seto pabaigos link. Iki pat seto pabaigos nebuvo aiškūs rungtynių lyderiai ir tik po 20-ojo taško jėgą pradėjo rodyti ,,Kauno kolegija" - jai ir atiteko seto pergalė. Rezultatas - 25:21 (1:0).

Antrasis setas prasidėjo ,,Kauno kolegijos" vaikinų iniciatyva. Jie nuo pirmųjų taškų ėmė rodyti gražų komandinį žaidimą ir rengti rezultatyvias atakas (12:5; 18:9). Varžovams sunkiau sekėsi puolime ir susitvarkyti su gynyba, tai atsispindėjo rezultate. Žinoma, ,,LSMU" vaikinai nesėdėjo rankų sudėję ir priešinosi aikštelės šeimininkams, bet ,,Kauno kolegija" nepaleido savo pranašumo, o jį tik didino. Setas baigėsi ,,Kauno kolegijos" pergale, rezultatu - 25:14 (2:0).

Nuo trečiojo seto pradžios užvirė arši kova. Nei viena komanda nenorėjo pasiduoti, todėl iki seto vidurio vyko kova taškas į tašką. Ir tik setui įpusėjus į priekį labiau veržtis pradėjo viena komanda - ,,Kauno kolegija". Jie įgavo pranašumą (23:15), kurį sunkiai išlaikė. Seto pabaigoje, ,,LSMU" vaikinai sukaupė jėgas ir surengė kelias rezultatyvias atakas (23:20). Tačiau aikštelės šeimininkai pelnė paskutinius taškus ir nepaliko šansų varžovams juos pasivyti. Seto baigtis - 25:20 (3:0).

,,Šios varžybos susiklostė taip, kaip ir buvome suplanavę, suėmėme save į rankas, įvykdėme tai ko reikalavo trenerė. Pradžioje vis bandėme kuo smarkiau palaužti priešininkų komandą, tačiau pradžioje žaidimas klostėsi taškas į tašką. Mūsų komandos žaidėjas Rokas Sirtautas išliedamas savo pyktį, pelnė mums svarbius taškus, to dėka, pabaigoje lengvai pasiekėme pergalę.'' - komentavo ,,Kauno kolegijos" žaidėjas Mindaugas Goris.

Puslapis peržiūrėtas: 6838

Komentarai