Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Nemunas vs Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ (1:3)

Kazlų Rūdos ,,Jotvingio“ pergalė prieš ,,Nemuną“

Kazlų Rūdos ,,Jotvingio“ pergalė prieš ,,Nemuną“

Sausio 8d. 18:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko C lygos rungtynės. Aikštelėje šeimininkai ,,Nemunas" ir svečiai iš Kazlų Rūdos ,,Jotvigis". Po keturių setų kovos pergalę iškovojo Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" rezultatu - 1:3.

Pirmojo seto pradžia buvo lygi (6:6). Netrukus į priekį ėmė veržtis ,,Jotvingis", tačiau ,,Nemunas" nieko nelaukęs taip pat rodė ką moka ir išlygino rezultatą (15:15). Abi ekipos stegėsi ir rodė komandinius žaidimus, bet visgi, setui artėjant prie pabaigos didesnį taškų skaičių pelnė svečiai iš Kazlų Rūdos, jiems ir atiteko pirmojo seto pergalė - 21:25 (0:1).

Nuo antrojo seto pradžios stipresnį žaidimą rodė šeimininkų ekipa - ,,Nemunas" (12:9; 17:13). Prie pelnytų taškų ypač prisidėjo Rimas Bajorinas ir Donatas Liaučius. Nors tuo tarpu svečiai darė daugiau klaidų, bet taip pat rezultatyviai atakavo, jie išlygino priartėjo prie varžovų ir išlygino rezutatą (21:21). Bet visgi, šeimininkai buvo užsidegę didesniu noru laimėti, jie pelnė paskutinius keturis taškus ir džiaugėsi išlyginę žaidimo rezultatą - 25:21 (1:1).

Po antrojo seto nesėkmės ,,Jotvingis" į aikštelę grįžo užsidegęs noru laimėti. Jau nuo pirmųjų taškų rodė savąjį žaidimą ir rinko taškus. Komanda, vedama Ryčio Garucko ir Eduardo Norkaus nepaleido pranašumo ir iki seto pabaigos ėjo priekyje. Šeimininkams sunkiau sekėsi surengti pergalingas atakas, taip sunkiau sekėsi susitvarkyti gynyboje. Setas baigėsi Kazlų Rūdos ,,Jotvingio" naudai - 14:25 (1:2).

Ketvitojo seto pradžioje vyko apylygė kova (9:9). Tada po truputį į priekį žengė ,,Nemunas", ekipa įgavo dviejų taškų persvarą ir ją laikė iki 20-ojo taško. Ir tik tada svečiai iš Kazlų Rūdos suėmė save į rankas ir setą užbaigė savo taškais, pasiimdami šiandienos rungtynių pergalę - 21:25 (1:3).

Po rungtynių ,,Nemuno" kapitonas Paulius Palevičius dėkojo varžovams už gerą žaidimą: ,,Buvo tikrai smagu žaisti, tiesiog mums pritrūko energijos, susikaupimo ir rezultatyvių atakų."

Puslapis peržiūrėtas: 3879

Komentarai