Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Pervesk.lt vs Tinklo inžinerija (0:3)

,,Tinklo inžinerijos'' ekipa nugalėjo ,,Pervesk.lt''

,,Tinklo inžinerijos'' ekipa nugalėjo ,,Pervesk.lt''

 Sausio 26 dieną, Kauno technikos profesinio mokymo centre 18:00val. susitiko dvi D „Žalių“ lygos komandos. „Pervesk.lt“ puikavosi šeimininkų statusu, o „Tinklo inžinerija“ varžybas žaidė išvykoje. Po trijų setų kovos, pergalę šventė „Tinklo inžinerijos“ komanda rezultatu 0:3.

     Pirmasis setas buvo permainingas, nei vienai komandai nepavyko pralaušti „išgąsčio“ slenksčio ir išsiveršti į priekį. (4:3; 7:7; 12:12). Pagaliau, dviejų vaikinų duetas D.Kibirkštis ir J.Kneizevičius atsistojo prie tinklo. Čia puikiai keliamus komandos kapitono kamuolius, J.Kneizevičius vertė taškais. (17:20). Nors šeimininkų komanda net nemėgino pasiduoti, tačiau trijų taškų skirtumas, lydėjo iki seto pabaigos. Rezultatu (21:25) svečių komanda laimėjo pirmąjį setą 0:1.

     Antrasis setas nesiskyrė nuo pirmojo. Abi komandos pusę seto žaidžia apyligiai ir neleidžia per daug išsiveršti savo priešininkams į priekį (8:10; 9;11). Antrąjame atsirado dar vienas „Tinklo inžinerijos“ komandos vedlys, T.Fedaravičius, kuris D.Rupeikos keliamus kamuolius „sukaldavo“ varžovams į grindis. Tačiau „Pervesk.lt“ komandos kapitonas N.Tamošauskas nenusileido ir taip pat jam pakeliamus kamuolius vertė taškais (16:18). Į aikštelę išėjusi S.Guzovijūtė pelno tašką, kuris „Pervesk.lt“ komandai buvo tarsi lemiamas. Po šio, prišininkų pelnyto taško, šeimininkų komanda „įkrito“ tarsi į duobę, iš kurios nepavyko išlipti, o tuo pasinaudojusi svečių komanda pelnė paskutiniuosius seto taškus ir laimėjo antrąjį kėlinį. (20:25)

    Tračiasis setas buvo „Tinklo inžinerijos“ dominavimas. Nors kėlinys prasidėjo kaip ir prieš tai buvę, tačiau priešininkai buvo tarsi pasimetę (4:4; 7:7). Po septintojo šeimininkų taško, priešininkai, jungė aukčiausią pavarą ir tiek ace‘ais, tiek puolime uždominavo aikštelėje. Komandos kapitonui talkinantis D.Rupeika po kelių klaidų susikaupė ir puikiai skirstė kamuolius, kuriuos taškais vertė komandos nariai (8:15). Beveik dviguba persvara išsiveržusi „Tinklo inžinerija“ nenuleido rankų ,neatsipalaidavo ir triuškinančiai užbaigė rungtynes (13:25). 0:3
Po rungtynių pakalbintas „Tinklo inžinerijos“ kapitonas D. Kibirkštis teigė- “Darėme daug klaidų, tiek puolime, tiek gynyboje, nebuvo mūsų pilnos komandos sastato, tačiau laimėjome. Ačiū varžovams už puikias rungtynes“.

Puslapis peržiūrėtas: 3457

Komentarai