Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs KSMS ‒ Heksa (3:2)

,,LSMU'' nurungė ,,KSMS ‒ Heksa''

,,LSMU'' nurungė ,,KSMS ‒ Heksa''

Vasario 8 dieną, 19:15 valandą, LSMU VA sporto salėje įvyko Moterų ,,Dailiosios’’ lygos varžybos. Rungtynėse susitiko "LSMU" šeimininkių komanda ir svečiai „KSMS - Heksa“ . Po nuožmios ir netikėtos penkių setų kovos, pergalę pavyko išplėšti "LSMU" merginoms, rezultatu - 3:2.


Pirmajame sete abi komandos konkuravo viena su kita, tačiau visame žaidime dominavo "KSMS - Heksa". ,,LSMU’’ merginoms pritrūko jėgų įsiveržti į priekį ir setas baigėsi salės svečių pergale, rezultatu 20:25 (0:1).


Antrasis setas prasidėjo lygiomis jėgomis. Abi komandos buvo nusiteikusios ryžtingai, nei viena nenorėjo pasiduoti, mainėsi taškais (rez.: 3:4; 10:12; 16:17). Tiek ,,KSMS - Heksa", tiek ,,LSMU" komandos rengė rezultatyvias atakas ir rinko taškus. Į priekį nors ir per vieną tašką įsiveržusi ,,KSMS - Heksa" ekipa, savo pranašumą rodė iki pat seto pabaigos. Svečiai setą užbaigė rezultatu 24:26 jų naudai, (0:2).


Trečiasis kėlinys buvo dar labiau įtemptas. Abi komandos nenuilstamai varžėsi dėl taškų iki pat seto pabaigos. ,,KSMS - Heksa’’ komanda, nei kiek nenorėjo nusileisti svečiams ir atkakliai kovojo dėl lemiamų taškų (rez. 16:19; 22:20). Tačiau, pagausėjus klaidoms, pranašumas susilpnėjo. Šį kartą ,,LSMU" žaidime padėjo galutinį tašką. Setas baigėsi rezultatu 25:23 (1:2).


Ketvirtajame sete fortūna ir toliau šypsojosi ,,LSMU’’. Nuo pat seto pradžios puikiai startavusi komanda taip lengvai nebeatidavė įgyto pranašumo. Merginos rinkte rinko taškus. Jaučiamas priešininkių komandos spaudimas ,,KSMS - Heksa’’ ekipą galutinai išmušė iš ,,vėžių’’ ir šeimininkių niekaip nebepavijo (rez.: 18:12; 24:16). ,,LSMU‘‘ merginoms pavyko susižaisti ir aplošti varžoves svariu rezultatu, 25:16, (2:2).


Lemtingame penktame sete komandos aršiai kovojo dėl taškų. Į komandinio žaidimo formą sugrįžusi ,,KSMS - Heksa’’stengėsi valdyti situaciją ir veržėsi į priekį iki seto pabaigos (rez.: 7:9; 8:14). Kuomet niekas jau nebesitikėjo, ,,LSMU‘‘ komanda išniro tarsi iš pasalų. Ekipa žaibiškai ir su užsidegimu įveikė net aštuonių taškų atkarpą, pavijo ir pralenkė savo varžoves! Tuo tarpu svečios dar bandė atsitiesti, tačiau pastangos buvo bergždžios, lemtingos klaidos pelnė varžovėms pergalę. Šiandien savo atkaklumą įrodžiusi ,,LSMU‘‘ džiaugsmingais šūksniais užbaigė rungtynes, rezultatu 16:14, (3:2).


Po rungtynių ,,LSMU‘‘ komandos kapitonė M. Ramanauskaitė džiaugėsi pergale: ,, Parodėme savo!’’.

Puslapis peržiūrėtas: 4509

Komentarai