Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs TPS & Vyriukai (3:0)

"KTU" komanda neturėjo vargo su "TPS & Vyriukai" (VIDEO)

 Gruodžio 8 dieną, 20:30 val., Kauno Technologijos Universiteto sporto salėje susitiko "C" lygos komandos - "KTU" ir "TPS & Vyriukai". Rungtynėse dominavo "KTU" komanda ir dar kartą parodė, jog yra viena iš pajėgiausių komandų "C" lygoje. Šeimininkai gana lengvai ir greitai nugalėjo "TPS & Vyriukai" ekipą sausu rezultatu 3:0.

Pirmasis setas tragiškai sekėsi "TPS & Vyriukai" ekipai, jie niekaip negalėjo susitvarkyti su "KTU" puolimu bei sunkiai prisiimdavo bei įžaisdavo  servuojamą kamuolį. O tuo naudojosi šeimininkai - "KTU" ekipa tiesiog talžė savo varžovus ir neleido jiems net pagalvoti apie didesnias perspektyvas šiame sete. Setas baigėsi triuškinančiu rezultatu 25:7.

Antrame sete "KTU" tepas šiek tiek sulėtėjo. Tuo metu "TPS & Vyriukai" jau galėjo sukurti porą atakėlių ir pelnyti sau taškus. Tačiau setui įpusėjus šeimininkų pranašumas buvo vėl stipriai išaugęs (17:8), tačiau tuomet "KTU" šiek tiek atsipalaidavo ir jų aikštelės pusėje pradėjo vyrauti nedidelis chaosas. Nors "TPS & Vyriukai" ekipa ir gavo iš varžovų klaidų nemenkai taškų, tačiau situacijos tai nekeitė ir seto pergalė atiteko "KTU" komandai rezultatu 25:17.

Paskutinysis trečiasis setas klostėsi labai panašiai kaip ir prieš tai buvęs. "KTU" su A.Krolio ir M.Darasevičiaus tandemu rinko taškus puolime, tačiau klaidelių šiame sete buvo taip pat nemažai - komanda suklydo 13 kartų. Reiškia tiek taškų ir buvo padovanota varžovų komandai. "TPS & Vyriukai" trečiame sete jau buvo susitaikę su pralaimėjimu ir tiesiog žaidė savo malonumui. Setas baigėsi rezultatu 25:17.

Nugalėtojų komandoje rezultatyviausiai rungtyniavo A.Krolis, daugiausiai rezultatyvių perdavimu atliko A.Kačinskas.

Rungtynių I seto video;

Rungtynių II seto video.

Puslapis peržiūrėtas: 11507

Komentarai