Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technikos kolegija vs KSM „Startas“ ‒ Tinklo draugai (1:3)

KSM ,,Startas“ pergalė prieš ,,Kauno technikos kolegija“

KSM ,,Startas“ pergalė prieš ,,Kauno technikos kolegija“

Lapkričio 9 d. 20:00 val. įvyko B lygos rungtynės. Kauno technikos kolegijos sporto salėje susitiko ,,Kauno technikos kolegija" (šeimininkai) bei KSM ,,Startas" (svečiai). Nenuspėjamoje keturių setų kovoje pergale visgi galėjo džiaugtis aikštelės svečiai rezultatu - 1:3.

Pirmasis setas prasidėjo abiejų ekipų klaidomis. Tiek viena, tiek kita komanda žaidė daugiausiai iš savo priešininkų klaidų. Nors abi ekipos negalėjo atrasti savojo žaidimo, aikštelės svečiams nuo pat mačo pradžios sekėsi geriau (1:5; 7:11; 9:16).  KSM ,,Startas" skatinami savo trenerės Rūtos Skorupskienės susikaupė, ir į savo žaidimą įtraukė keletą įspūdingų rezultatyvių atakų, o ,,Kauno technikos kolegijai" taip ir nepavyko suimti save į rankas. Rezultatas - 17:25 (0:1).

Antrasis setas iškart prasidėjo KSM ,,Startas" spurtu. Aikštelės svečių kapitonas - Tauras Šablavinskas patogiai kėlė kamuolius, kol tuo metu komandos draugai galėjo versti juos lengvais taškais (2:7; 7:11). Tačiau ,,Kauno technikos kolegija" net nežadėjo taip lengvai pasiduoti. Įpusėjus setui šeimininkai beveik išlygino rezultatą - 11:12, ir pradėjo trumpą kovą - taškas į tašką. Kad ir kaip stengėsi ,,Kauno technikos kolegijos" studentai, bet aikštelės svečiai ir vėl buvo pranašesni. Seto baigtis - 19:25 (0:2).

Trečiajame sete viskas apsivertė aukštyn kojomis. Dabar KSM ,,Startas" prarado savąjį žaidimą, o ,,Kauno technikos kolegija" po ilgų savo komandos kapitono - Luko Zalkausko įkalbinėjimų parodė kaip jie gali žaisti. Viso mačo metu aikštelės svečiai padarė vos kelias klaidas, rezgė rezultatyvias atakas bei ,,statė sienas" savo priešininkams. KSM ,,Startas" negalėjo patikėti, jog šio vakaro rungtynių nepavyks užbaigti taip lengvai (3:2; 15:10; 20:13). Nors seto pabaigoje svečiai susiėmė, užbaigti seto jiems palankiu rezultatu nebepavyko - 21:25 (1:2).

Beveik viso ketvirtojo seto metu vyko atkakli kova dėl kiekvieno taško. Nei viena ekipa nenorėjo taip lengvai pasiduoti (3:3; 13:13; 18:18). Įsiaudrinęs ,,Kauno technikos kolegijos" kapitonas kovodamas dėl savo komandos netgi gavo nuobauda - geltoną kortelę. Nors kova buvo arši iki pat seto pabaigos, KSM ,,Startas" dar kartą įrodė,jog šiandien turėjo tiesiog daugiau parako. Viso seto metu žiūrovų akys galėjo džiaugtis aikštelės svečių duetu - komandos jungėjo bei kapitonu - Tauru Šablavinsku bei puolėju - Žygimantu Dzemyda. Abu vaikinai išvedė savo ekipą į priekį savo rezultatyviomis atakomis, ir laimėjo setą bei šio vakaro rungtynes. Setas baigėsi rezultatu- 20 :25 (1:3).

Po rungtynių nugalėtojų komandos KSM ,,Startas" kapitonas Tauras Šablavinskas pakomentavo - ,, Tai buvo pirmos rungtynės, ir manau, jog sekėsi visai neblogai. Rungtynių pradžio priešininkams nepavyko susikaupti, mums taip pat sekėsi sunkiau, tačiau nepasidavėm".

 

Puslapis peržiūrėtas: 4661

Komentarai