Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: INTI vs Aidi Aidi (0:3)

„Žalių“ D lygoje „Aidi Aidi“ nesudėtingai įveikė „Inti“ ekipą

„Žalių“ D lygoje „Aidi Aidi“ nesudėtingai įveikė „Inti“ ekipą

 2018 metų sausio 5 dienos išvakarėse Kauno technikos profesinio mokymo centre susirungė dvi „Žalių“ D lygos ekipos - „Aidi Aidi“ ir „Inti“. Rezultatu 3:0 (25:18; 25:18; 25:17) savo pranašumą kovoje įrodė „Aidi Aidi“ komanda.

Pirmajame sete rungtynių nugalėtojai iš karto užtikrintai išsiveržė į priekį ir pradėjo rungtynes rezultatu 6:1. Įgytą pranašumą nuo pat pirmųjų rungtynių akimirkų, ekipa išlaikė viso mačo metu. Nors „Inti“ komanda vis bandė vytis (9:15, vėliau 13:17), „Aidi Aidi“ užtikrintai žaidė iki pat seto pabaigos ir jį laimėjo rezultatu 25:18.

Nors antrrająjį setą rungtynių nugalėtojai pradėjo rezultatu 4:1, „Inti“ parodė neįtikėtina užsispyrimą, spurtavo ir rezultatą pavertė į 6:4 savo naudai. Apyligė kova su lyderiaujančiais „Inti“ vyko iki rezultato 12:10, o čia susikaupė ir persvarą į savo rankas atsiemė „Aidi Aidi“ ekipa, kuri pelnė 4 taškus iš eilės ir rezultatą pavertė į 14:12. Nuo šios akimirkos nugalėtojų komanda daugiau nebepaleido savo sėkmės iš rankų ir nebeprisileisdami varžovų arčiau setą užtikrintai laimėjo rezultatu 25:18.

Trečiojo seto pradžioje abi komandos žaidė taškas į tašką, tačiau „Inti“ ekipai pirmaujant rezultatu 10:8, varžovai pademonstravo išskirtinį atkaklumą, pelnė 7 taškus iš eilės ir rezultatą apvertė į 15:10. Nors seto pabaigoje komandos narę Agnę Talalaitę ištiko netikėta kelio trauma, tai „Aidi Aidi“ ekipos nepalaužė ir šie rungtynes baigė užtikrintai, rezultatu 25:17.

Nugalėtojų komandos kapitonė Giedrė Petronė teigė, jog abi komandos buvo stiprios, o jiems pavyko laimėti dėl gražaus ir stabilaus žaidimo. „Tikimės, jog komandos draugės trauma bus nerimta, nes mūsų laukia kitas mačas jau sekantį sekmadienį.“

 

Puslapis peržiūrėtas: 4229

Komentarai