Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSMS ‒ Heksa vs LSMU (1:3)

„LSMU“ išplėšė pergalė prieš „KSMS-Heksa“

„LSMU“ išplėšė pergalė prieš „KSMS-Heksa“

Lapkričio 15d. 17:30 val. Vinco Kudirko progimnazijos mokykloje įvyko „Dailiosios“ lygos rungtynės. Varžybose susitiko šeimininkės „KSMS-Heksa“ ir svečių ekipa „LSMU“. Po intriguojančios kovos nugalėjo „LSMU“ komanda rezultatu – 1:3.


Pirmąjį setą stipriau pradėjo „LSMU“ merginos, iškarto spurtuodamos 4:0 rezultatu. Jos stipriais padavimais viso seto metu spaudė priešininkių komandą. Tačiau „Heksa“ merginos nesiruošė pasiduoti ir vis atsakydavo rezultatyviomis atakomis. Nors svečių ekipa tiksliau ir dažniau užpuldavo, joms „pabėgti“ nuo varžovių neleidavo didelis klaidų skaičius. Vis gi, geriau seto pabaigą sužaidusios „LSMU“ laimėjo rezultatu – 24:26 (0:1).


Antrajį setą revanšo siekusios „KSMS-Heksa“ ekipos merginos pradėjo stipriau: tikslius (nr. 9) kėlimus (nr. 11) versdavo lengvais taškais, o svečių komanda atrodė pasimetusi ir niekaip nesugebėjo šeimininkėms pasipriešinti. Po dviejų (nr. 9) eisų, „Heksa“ komanda atitrūko rezultatu – 20:14, taip iki seto galo ir išlaikiusios pranašumą setą užbaigė – 25:18 (1:1).


Trečiajame sete „LSMU“ tinklininkės sugrįžo į aikštelę nusiteikusios laimėti ir spurtavo seto pradžioje rezultatu 9:3. Kol „KSMS-Heksa“ merginos dažnai klysdavo, „LSMU“ žaidėja (nr. 4) rezultatyviai užbaiginėdavo atakas. Taip ir iki seto pabaigos šeimininkės nerado priešnuodžių priešininkių padavimams ir pralaimėjo setą – 16:25 (1:2).


Ketvirtasis setas buvo labai panašus į pirmąjį: „LSMU“ žaidėja (nr. 1) stirpiai servavo, kas leido jų komandai įgauti persvarą (5:0). Šiame sete „Heksos“ komandai niekaip nesisekė rezultatyviai užpulti, jos dažnai klysdavo ir atiduodavo lengvus taškus priešininkėms, o „LSMU“ merginos tuo naudojosi ir iškovojo nesunkią seto pergalę rezultatu 13:25(1:3).


Po rungtinių „LSMU“ treneris sakė: „Esu labai patenkintas merginomis, kad jos atlaikė jaunesnių už save spaudimą, nepasidavė ir sugebėjo įveikti savo priešininkes“.

 

Puslapis peržiūrėtas: 4380

Komentarai