Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Vivacolor (1:3)

,,Sporto Fėja" nulenkė galvas prieš ,,Vivacolor"

,,Sporto Fėja" nulenkė galvas prieš ,,Vivacolor"

  Gegužės 3d. 20:00 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre vyko C lygos rungtynės, kuriose susitiko: ,,Sporto Fėja" (šeimininkai) ir ,,Vivacolor" (svečiai). Po permainingos kovos, pergalė atiteko svečių ekipos naudai, rezultatu - 1:3.

Rungtynės prasidėjo rimta ,,Vivacolor" komandos ataka. Savo priešininkus jie užspaudė nuo pat pradžių, neleisdami jiems net išlyginti rezultato (rez. 4:7; 7:12; 10:17;15:22). Net 6 "eisai" ir 3 blokai šiame kėlinyje atrodė grėsmingai. Seto pabaiga užtikrinta - 18:25 (0:1).

Antrasis setas ne ką mažiau skyrėsi nuo pirmojo. Tiesa, ,,Sporto Fėja" dar bandė atsitiesti (rez. 2:5; 8:6), tačiau įgytą pranašumą jie prarado gan greitai. ,,Vivacolor" ir vėl juos "įspraudė į kampą". Ypač pasižymėjo komandos lyderis A.Antonas, kuris šiame sete pelnė 6 taškus, iš kurių net 4 buvo "eisai", taip pat atliko nemažai rezultatyvių perdavimų. Seto pabaiga - 20:25 (0:2).

Trečias kelinys buvo permainingas. Dar pradžioje pirmavę ,,Vivacolor" savo pranašumą prarado ir iniciatyvą į savo rankas perėmė šeimininkų komanda (rez. 1:4; 2:9; 9:11; 15:15). Setui įpusėjus nei viena, nei kita komanda didesne nei 2 t. persvara neatsilikdavo. Tiesa, ,,Vivacolor" išnaudojo minutines pertraukėlės, tikėdamasi atsitiesti, tačiau, deja, nesėkmingai. Seto pabaiga - 25:21 (1:2).

Nors ,,Vivacolor" šiandien demonstravo puikesnį žaidimą, tačiau prieš ,,Sporto Fėją" jiems reikėjo pakovoti, nes jie vis "lipo ant kulnų" (rez. 5:4; 7:9; 10:12; 12:15). Setui įpusėjus ,,Vivacolor" susikaupė ir spurtavo 6 taškų atkarpa taip įgydamą svarų pranašumą ir užsitikrindama pergalę. Seto pabaiga - 16:25 (1:3).

Po rungtynių nugalėtojų komandos kapitonas D.Baltrušaitis komentavo: ,,Buvo ir geriau... Įkritom į kažkokią duobę, kaip visada priėmimas sušlubavo, bet nieko, atsitiesėm. Paskui pas juos priėmimas sušlubavo ir tuo pasinaudojom."

Puslapis peržiūrėtas: 6333

Komentarai