Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklida vs Sporto fėja (2:3)

,,Sporto Fėja" iškovojo bronzą prieš ,,Tinklida"

,,Sporto Fėja" iškovojo bronzą prieš ,,Tinklida"

 Š.m. gegužės 10 d. 18:30 val. Kauno technikos profesinio rengimo centre susitiko C lygos komandos kovoje dėl bronzos, tai ,,Tinklida" (šeimininkai) ir ,,Sporto fėja" (svečiai). Po azartiškos ir įnirtingos kovos pergalė atiteko ,,Sporto fėja" komandai, rezultatu - 2:3.

Rungtynių pradžioje abi komandos žaidė apylygiu rezultatu, tačiau setui įsibėgėjus ,,Sporto fėja" įgavo pagreitį ir išsiveržė į priekį (rez. 4:4; 8:10; 11:13). Setui įpusėjus ,,Tinklida" sugebėjo išlyginti rezultatą ir išsiveržti į priekį (rez. 15:15; 20:18; 22:19), tačiau prieš taip aktyviai žaidžiančius ,,Sporto fėja" žaidėjus pasipriešinti nebuvo lengva. Seto pabaiga - 25:27 (0:1).

Antroji ryngtynių dalis ir vėl buvo nenuspėjama. Dar iš pradžių pirmavę šeimininkai savo persvarą prarado (rez. 4:1; 6:3; 8:8; 9:13). ,,Sporto Fėja" komandos lyderis J.Lazdauskas atliko daug rezultatyvių perdavimų, o komandos draugas E.Beržinskas šiame sete pelnė daugiausiai taškų. Setui einant į pabaigą atkaklieji ,,Tinklidos" žaidėjai ,,mynė jiems ant kulnų", tačiau išsiveržti į priekį jiems nepavyko. Seto pabaiga - 28:30 (0:2).

Trečiasis setas buvo pergalingas ,,Tinklidai". Komanda jau nuo pat kėlinio pradžios laikė žaidimo vairą savo rankose, neleisdama priešininkams net išlyginti rezultato (rez. 5:3; 8:5; 14:10; 18:13). Komandos žaidėjas D.Stankevičius buvo tarsi superdidvyris, jis sugebėjo komandai šiame sete pelnyti net 12 taškų, iš kurių net 4 buvo ,,eisai". Seto baigtis - 25:23 (1:2).

Ketvirtajame sete ,,Sporto fėja" tikėjosi užbaigti varžybas, tačiau nesėkmingai. Iniciatyva vis dar buvo priešininkų rankose. Šį kart kėlinyje pasižymėjo komandos draugas A.Zokas, kuris pelnė net 11 taškų, iš kurių 2 ,,eisai" ir vienas blokuotas mušimas. Su didele jėga ir užsispyrimu, ,,Tinklida" iškovojo šansą pakovoti lemiamąjį setą dėl pergalės, seto pabaiga - 25:21 (2:2).

Paskutinį setą ,,Sporto fėjos" komanda sužaidė beveik ,,į vienus vartus". Komanda susikoncentravo ir stengėsi pasiglemžti kiekvieną tašką. Tuo tarpu ,,Tinklidos" negelbėjo nei minutinės pertraukėlės, nei atliktas keitimas. Seto pabaiga - 7:15 (2:3).

Po runtynių ,,Tinklidos" treneris T.Kurklietis komentavo: ,,Labai stengėmės, bet kažko pritrūko (turbūt šešto seto (juokiasi)). Iš tikrųjų, turėjom ilgą pertrauką prieš šias varžybas ir tai gal buvo problema."

Nugalėtojų komandos žaidėjas E.Sliežauskas komentavo: ,,Iškovota trečia vieta, dėkojame varžovam už gerą finalą. Stiprus varžovas, bet mums pavyko!"

Puslapis peržiūrėtas: 6103

Komentarai