Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSMS ‒ Heksa vs Bellona (1:3)

,,Bellona“ nugalėjo ,,KSMS ‒ Heksa“ ekipą

,,Bellona“ nugalėjo ,,KSMS ‒ Heksa“ ekipą

Sausio 17d. 17:30 val. Vinco Kudirkos progimnazijos salėje įvyko Dailiosios lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,KSMS - Heksa" merginos (šeimininkės) ir svečių teisėmis atvykusi ,,Bellona" ekipa. Po keturių setų kovos pergalę šventė ,,Bellona" - 1:3.

Pirmasis setas vienareikšmiškai palankesnis buvo ,,Bellona" ekipai. Aikštelės viešnios jau nuo pirmųjų taškų ėmė rungtynių vairą į savo rankas. Šeimininkių komandai sekėsi prasčiau atremti priešininkių atakas ir rengti savąsias. Savo jėgomis ,,KSMS - Heksa" pelnė vos keturis taškus. Na, o ryžtingai nusiteikusios ,,Bellona" žaidėjos ir toliau ėjo priekyje rezultatyviai atakuodamos. Seto baigtis - 10:25 (0:1).

Antrajame sete vyko nuožmesnė kova. Nors seto pradžioje priekyje, visgi, buvo ,,Bellona" ekipa, šeimininkės kovojo atkakliau nei prieš tai. Jos suregė daugiau pergalingų atakų nei pirmajame sete. Žinoma, ,,Bellona" ekipa nenusileido ir iki seto pabaigos laikėsi lyderių pozicijos. Setas baigėsi aikštelės viešnių pergale - 16:25 (0:2).

Trečiojo seto pradžioje pranašumą savo pusėje laikė ,,Bellona" ekipa. Tačiau netrukus, ,,KSMS - Heksa" merginos atrado savąjį žaidimą ir išlyginusios rezultatą išsiveržė į priekį (14:11; 22:18). Merginos rengė rezultatyvias atakas, kurių vis neišvengdavo aikštelės viešnios. ,,Bellona" ekipa supratusi, kad kova nesibaigs taip paprastai ėmė minutines pertraukėles, po kurių rezultatą išlyginti pavyko (22:23). Tačiau aikštelės šeimininkės ryžtingai pelnė paskutinius taškus ir nugalėjo varžoves trečiajame sete - 25:23 (1:2).

Ketvirtajame sete vyko atkakli kova. Merginos emocingai kovojo dėl kiekvieno taško. Iki seto vidurio kova buvo apylygė (12:13), bet netrukus ,,Bellona" komandos žaidėjos sukaupė jėgas ir spurtavo devynių taškų atkarpa, palikdamos savo varžoves užnugaryje (12:22). Aikštelės šeimininkės nebepavyko atsitiesti po priešininkių spurto. Pergalė atiteko ,,Bellonai" - 14:25 (1:3).

Po rungtynių ,,Bellona" kapitonė Tania Matekonis teigė, jog stengėsi dėl šiandienos pergalės, trečiajame sete šiek tiek atsipalaidavo, nes jau turėjo dvi pergales, bet vėliau susiėmė ir nugalėjo.

Puslapis peržiūrėtas: 3770

Komentarai