Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Laumetris vs KTU (2:3)

Įnirtinga kova tarp ,,Laumetrio" ir ..KTU"

Įnirtinga kova tarp ,,Laumetrio" ir ..KTU"

 Š.m. vasario 2d. 19:30 val. KTU statybos ir architektūros sporto salėje ,,Laumetris" (aikštelės šeimininkai), pasitiko svečius ,,KTU". Po nenuspėjamos, įnirtingos kovos, pergalė atiteko ,,KTU" komandos naudai, rezultatu - 2:3.

 Rungtynių pradžioje abi komandos žaidė tolygiai iki 9-ojo kėlinio taško. Vėliau persvara svyruodavo ne daugiau, kaip iki 2 taškų. ,,Laumetris" išnaudojo net dvejas minutines pertraukėlės, bet ir tai didelės sėkmės neatnešė. Lemiamus taškus pelnė ,,KTU" ekipa. Rezultatas - 22:25 (0:1).

 Antrajame kėlinyje ,,KTU" komanda stengėsi parodyti visą savo ryžtą ir užsispyrimą. Komanda sparčiai žengė į priekį (rez. 2:5; 4:10), bet prieš ,,Laumetrį" dar reikėjo pakovoti. Seto pabaiga - 18:25 (0:2).

 Nors trečiasis rungtynių kėlinys, rodės, nuspėjamas, tačiau ,,Laumetris" įsižaidė ir bandė suduoti atsakomąjį smūgį. Komanda susikaupė, darė mažai klaidų ir pasižymėjo ,,eisų" gausa. Setas baigėsi priešingai nei antrasis, rezultatas - 25:18 (1:2).

Ketvirtajame kėlinyje ,,KTU" komanda vis dar neatsigavo ir darė nemažai klaidų žaidimo aikštelėje. ,,Laumetris" nesnaudė ir tuo pasinaudojo, kai tuo tarpu priešininkų negelbėjo net išnaudotos minutinės pertraukėlės. Seto baigtis - 25:20 (2:2).

Po burtų traukimo kamuolys atiteko ,,Laumetrio" komandai. Tačiau tai jiems fortūnos neatnešė. ,,KTU" griausmingai užpuolė varžovus ir įnirtingai siekė pergalės (rez. 1:5; 3:8). Pasikeitus aikštelės pusėmis ,,Laumetriui" ir vėl sekėsi geriau, bet ne iki galo. Rungtynės baigėsi ,,KTU" žaidėjų naudai - 10:15 (2:3).

Po rungtynių ,,Laumetrio" komandos treneris, kapitonas Taurius Putna komentavo: ,,Iki pergalės trūko priėmimo gero. Visiškai neprisiėmėm pirmus setus, galėjom iš pat pradžių laimėt, bet paleidom, pavargom."

,,KTU" komandos trenerė Raminta Šišlienė komentavo: ,,Pergalė yra pergalė, bet trečias, ketvirtas setas iš vis buvo katastrofa. Aišku, labai sunku lošti be jungiančio žaidėjo, kuris traumuotas ir be keturių pagrindinių sąstato žaidėjų, bet vyrai vistiek kažkaip iškovojo pergalę."

Puslapis peržiūrėtas: 7474

Komentarai