Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs Aušrinė ‒ Titmaras (3:0)

„LSU“ nukovė „Aušrinė ‒ Titmaras“ ekipą.

„LSU“ nukovė „Aušrinė ‒ Titmaras“ ekipą.

Sausio 25 dieną, 20 valandą LSU sporto salėje įvyko "Dailiosios" lygos varžybos. Susitiko šeimininkės "LSU" ir svečių komanda "Aušrinė - Titmaras". Po trijų kovingų setų nugalėjo "LSU" komanda rezultatu - 3:0. 

Pirmajame sete duominavo "LSU" puolimas, ši komanda rengė rezultatyvias atakas viena po kitos ir jų priešininkės, niekaip nesugebėjo "LSU" sustabdyti. Nors seto pabaigoje "Aušrinė - Titmaras" dar bandė surengti spurtą, tačiau to neužteko ir jos pralaimėjo rezultatu - 25:16 (1:0).

Antrajame sete buvo lygi kova, "LSU" geriau puolė, bet ir darė daugiau klaidų, todėl žaidimas vyko taškas į tašką. Tačiau geriau gynyboje žaidusi "LSU" komanda seto pabaigoje pelnė lemiamus taškus ir laimėjo rezultatu - 25:22 (2:0).

Trečiasis setas buvo identiškas antrajam, "LSU" rengė daug rezultatyvių atakų tačiau didelis klaidų skaičius neleisdavo susirinkti didesnės persvaros. Visgi kaip ir antrajame sete, puiki "LSU" gynyba leido joms lemiamais momentais pelnyti taškus ir laimėti žaidimą rezultatu - 25:23 (3:0).

Po varžybų "LSU" žaidėja Viktorija Žukauskaitė kometavo: "Varžybos buvo gan geros, visos linksmos,nes sulošėm gerai. Nežinau kaip trenerei atrodė mūsų žaidimas, bet manau, kad matėsi treniruočių darbas aikštelėje".

Puslapis peržiūrėtas: 3241

Komentarai