Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs KSM „Startas“ ‒ Tinklo draugai (3:0)

„Vitameda“ nugalėjo „KSM Startas“

„Vitameda“ nugalėjo „KSM Startas“

 Lapkričio 22d. 18:30 val., Rio arenoje susitiko šeimininkai "Vitameda" ir svečiai "KSM Startas", po trijų setų kovos, jaunieji sporto mokyklos auklėtiniai nusileido prieš patyrusius "Vitamedos" žaidėjus ir pralaimėjo rezultatu - 3:0.

Primajį setą "Vitamedos" komanda pradėjo labai susikaupusi ir lengvai pradėjo rinkti taškus, laimėdami atkarpą 6:1. Jaunieji sporto mokyklos žaidėjai atrodė išsigandę, pasimetę ir niekaip nerado savo žaidimo, kas privedė prie labai daug nereikalingų klaidų. Vitamedos vyrai taip ir iki seto pabaigos neatsipalaidavo ir setą greitai užbaigė, rezultatu - 25:9 (1:0).

Antrajame sete "KSM Startas", gavę iš trenerės pastabų, į aikštelę išėjo labiau susikaupę ir pradėjo lygiaverčiai priešintis "Vitamedos" komandai, vaikinai kovojo dėl kiekvieno taško, tačiau sporto mokyklos žaidėjai vėl pradėjo labai daug klysti, daugelis jų smūgių skrido į užribį arba į tinklą, kas leido "Vitamedai" atsiplėšti. Šeimininkai žaidė protingą tinklinį, mažai klydo ir setą pabaigė rezultatu - 25:18 (2:0).

Trečiasis setas buvo pats įdomiausias: "KSM Startas" ekipa sumažino klaidų skaičių ir pradėjo rodyti gražesnį žaidimą, kova vyko taškas į tašką. Nors sporto mokyklos jaunimas ir stengėsi priešintis "Vitamedai", jie nesugebėjo atlaikyti šeimininkų spaudimo ir šiandien svečiams teko pripažinti "Vitameda" komandos pranašumą: pastarieji atliko daugiau rezultatyvių atakų, blokų ir išplešė pergalė rezultatu - 25:18 (3:0).

Po varžybų "Vitamedos" žaidėjas Darius Baltrušaitis sakė: "Tikėjomės iš tikrųjų, kad bus sunkiau ir ruošėmės, susikaupėm, ypač pirmą setą labai gerai sužaidėm. Manau, kad priešininkai turi didelį potencialą ir antrą kartą mums bus sunkiau". O "KSM Startas" trenerė: "Mums sekėsi taip, kiek mes galim, čia mes esam patys jauniausi ir šitoj lygoj pirmi metai dalyvaujam, mums viskas nauja, nedrąsu. Tačiau mes ištrikrųjų čia daug išmokstam, mums čia yra gera treniruotė. Aš noriu padėkoti "Vitamedos" komandos vyrams, kurie yra labai geras pavyzdys vaikams, nes jie su jais kovoja kaip su lygiais, nenuvertina vaikų ir yra tikras pavyzdys kaip sportininkai turi elgtis aikštelėje, džiaugiamės, kad turim galimybę kovoti su tokiais priešininkais".

Puslapis peržiūrėtas: 4458

Komentarai