Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Jonavos JTK – „Dobilas“ (3:2)

Permainingoje kovoje pergalę iškovojo "LSMU" ekipa namuose nugalėjusi Jonavos JTK "Dobilo" ekipą

Permainingoje kovoje pergalę iškovojo "LSMU" ekipa namuose nugalėjusi Jonavos JTK "Dobilo" ekipą

 Vasario 15d. 19:30val., LSMU VA sporto rūmų salėje įvyko "B" lygos varžybos. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai - "LSMU" ekipa ir svečių teisėmis pasirodę Jonavos JTK "Dobilas" ekipos tinklininkai. Po ilgos ir įtemptos penkių setų kovos pergalę išplėšė šeimininkai, rezultatu 3:2.

Pirmasis setas prasidėjo "LSMU" ekipos spurtu (5:2). Tačiau, svečiai nesėdėjo rankų sudėję ir atradę savąjį žaidimą ėmė pelnyti taškus ir pasivijo savuosius varžovus (17:17). Abi komandos buvo nusiteikusios atkakliai ir kovojo dėl kiekvieno taško. Tačiau, laikui bėgant šeimininkų ekipai nepavyko pasipriešinti Jonavos JTK "Dobilo" ekipos tinklininkams. Puikiai sužaista seto pabaiga atnešė pergalę pirmąjame sete svečių ekipai iš Jonavos, rezultatu - 25:21 (0:1).

Antrojo seto pradžia buvo itin atkakli, abejos komandos kovojo dėl kiekvieno kamuolio. Kiekviena ekipa rodė savo jėgą ir koja kojon ėjo pergalės link (17:18). Šiame sete iniciatyva į savo rankas perėmė šeimininkų komanda, kuri svečius privertė nuolat juos vytis, kad ir minimaliu skirtumu. Iki pat seto pabaigos vyko arši kova, kurią šį kart laimėjo "LSMU" ekipa, rezultatu - 25:22 (1:1).

Trečiąjame sete viskas vyko taip pat kaip ir pirmąjame. Pirmaujanti komanda nuolat keitėsi ir vyko permainingas žaidimas. Toks žaidimas tęsėsi iki pat seto pabaigos ir nugalėtojas nebuvo aiškus iki pat paskutiniojo teisėjo švilpuko. Atrodė šeimininkams beliko padėti tašką trečiąjame sete (24:22), bet aršieji Jonaviečiai net nežadėjo padovanoti pergalės, jie ne tik išlygino rezultatą, bet ir išsiveržė i priekį (24:25). Vis tik trenerio šūksniais raginami studentai nustojo daryti klaidas, pelnė 3 taškus be atsako ir laimėjo trčiąjį setą. Seto baigtis - 27:25 (2:1). 

Prasidėjus ketvirtąjam setui abi komandos degė noru laimėti. Vyko apylygė kova (10:12). Bet setui įpusėjus, "LSMU" ėmė daryti daugiau klaidų, o svečių ekipa rodyti savo komandinį žaidimą. To pasekoje aikštelės svečiai ėmė veržtis į priekį, palikdami savo varžovus už nugaros. Seto rezultatas nepasikeitė iki pat jo pabaigos, Jonavos JTK "Dobilo" ekipa žaidė užtikrintai ir nepaleido persvaros iš savo rankų. Setas baigėsi rezultatu - 18:25 (2:2).

Penktasis setas tapo lemiamu, kuriame išaiškėjo šios dienos nugalėtojai. "LSMU" ekipos tinklininkai nuo pat seto pradžios rodė kas yra aikštelės šeimininkai (4:1), tačiau Jonavos JTK "Dobilo" ekipa taip pat atsakė spurtu (7:1) ir dabar jau šie diktavo savo žaidimo sąlygas. Šeimininkai nepasimetė, pradėjo nebeklysti ir puikiai pulti prie tinklo, su kuo varžovai nesugebėjo susitvarkyti. Taigi penktąjį setą ir šios dienos rungtynes nugalėjo "LSMU" ekipa, rezultatu - 15:8 (3:2).

Po rungtynių kalbintas Jonavos JTK "Dobilo" ekipos kapitonas V.Stankevičius, sakė : "Stengėmės, o gavosi kaip gavosi. Kaip visada nesigavo galas, žaidėme iš penkių setų, penktas kažkoks tai užburtas, na taip atsitiko ir šiandien. Pusę seto sužaidėme normaliai, o paskui kaip visada kažkas atsitinka".

Puslapis peržiūrėtas: 6959

Komentarai