Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs Aušrinė ‒ Titmaras (3:1)

,,LSU“ namuose įveikė ,,Aušrinė ‒ Titmaras“ ekipą

,,LSU“ namuose įveikė ,,Aušrinė ‒ Titmaras“ ekipą

Lapkričio 16d. 20:20 val. Lietuvos sporto universitete įvyko Dailiosios lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko šeimininkės ,,LSU" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Aušrinė - Titmaras" ekipa. Po neilgos keturių setų kovos nugalėjo ,,LSU" merginos - 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo triuškinančiai ,,Aušrinė - Titmaras" ekipai. Viešnioms sekėsi sunkiai susitvarkyti su gynyba, atlikti rezultatyvias atakas. Tuo besinaudodamos ,,LSU" merginos, taškas po taško artėjo seto pabaigos link, nepalikdamos varžovėms jokių šansų jas pasivyti. Setas baigėsi rezultatu - 25:13 (1:0).

Antrasis setas vystėsi kiek kitaip. ,,LSU" ekipa kaip ir pirmajame sete rodė gražų komandinį žaidimą, tačiau ,,Aušrinė - Titmaras" ekipa suėmė save į rankas ir pradėjo rodyti tikrąjį žaidimą. Abi ekipos atkakliai kovojo dėl kiekvieno kamuolio. Tačiau setui įpusėjus daugiau rezultatyvų atakų surengė ,,LSU" merginos, joms ir atiteko seto pergalė - 25:19 (2:0).

Trečiojo seto metu užvirė aršiausia kova. Iki pat seto pabaigos abi ekipos žaidė taškas į tašką. Nebuvo galima nuspėti rungtynių lyderių (21:21). Tačiau pačioje seto pabaigoje ,,Aušrinė - Titmaras" komanda parodė savo ryžtą bei komandinį susižaidimą -  pelnė paskutinius seto taškus ir džiaugėsi pergale - 21:25 (2:1).

Ketvirtasis setas buvo triuškinantis viesšnių komandai. ,,LSU" merginos nuo pat seto pradžios rengė rezultatyvias atakas ir rodė darnų komandinį žaidimą. Šeimininkės spurtavo penkiolikos tašku atkarpa (15:0), varžovėms nepalikdamos šanso jas pasivyti. ,,Aušrinė - Titmaras" ekipa peln vos kelis taškus seto metu, todėl pergalė atiteko ir šiandien stipresnės buvo ,,LSU" merginos - 25:6 (3:1).

Po varžybų kalbinta ,,LSU" kapitonė Agnė Furmanavičiūtė komentavo: ,,Labai stengėmės, žaidėm vieningai kaip viena tvirta komanda, labai džiaugiuos, kad pagaliau susižaidėm ir nedarėme daug klaidų." Na, o ,,Aušrinė - Titmaras" ekipos atstovės Ramunė Knatienė ir Sandra Klimienė vieningai komentavo: ,,Tai buvo mūsų pirmos varžybos išvykoje, šiek tiek nesudėliojom savo žaidimo. Nuo pat pradžių buvo lengvas šokas, viso žaidimo metu likom tokioj būsenoj. Tikimės, kad dar ne viskas prarasta ir, kad kitą kartą varžovėms nebus taip paprasta su mumis kaip šiandien."

Puslapis peržiūrėtas: 4508

Komentarai